lifli gidalar 

kapat
  1. kabızlığı önleyen gıdalardır.
    #1196155 (free zone, 23.01.2007 21:25)
  2. Sindirin sistemine iyi geldiği ve kalp hastalığına ve bağırsak kanserine karşı önleyici etkisi olduğu bilinen besin çeşitleridir. Çoğunlukla sindirim sistemini iplemezler, geçer giderler.
    #1196208 (baybars, 23.01.2007 21:32)
  3. lifli yiyecekler aşağıdaki gibidir efendim.
    http://www.diyetce.com/be...sinler_ve_faydalari1.html

ahududu
    böğürtlen
    kuru fasülye
    küçük kuru fasülye
    kuru incir
    kepek
    kuru üzüm
    sade spagetti
    mercimek
    yeşil bezelye
    elma
    buğday
    armut
    kuru erik
    havuç
    mısır
    yağsız patlamış mısır
    sade beyaz ekmek
    rafine edilmemiş pirinç
    #1794802 (shawnshank, 20.06.2007 12:16)
  4. rejimlerde rejim yapan zavallı şahısı bayıltana kadar yedirdikleri sağlıklı besinler.
    #1794845 (aRwEn aSya, 20.06.2007 12:26)
  5. (bkz: umut sarıkaya)
    #1794930 (ditty, 20.06.2007 12:46)

© 2008 - uludağ sözlük

lifli gidalar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. lifli gidalar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lifli gidalar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» odyometri » en iyi kitap baslangiclari » bir citirti duyuyor musun » kendi actigi basliga bkz veren yazar » ankara da sabaha dogru havanin kokusu » konusmayi unutmak » gammaziye » giden » aymut » yolda guzel kiz gorunce dondurmayi saklamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci