life for rent 

kapat
  1. sözleri ve müziğiyle insanı alıp götüren dido şarkısı

I havent ever really found a place that I call home
    I never stick around quite long enough to make it
    I apologize that once again Im not in love
    But its not as if I mind that your heart ain't exactly breaking

Its just a thought, only a thought

But if my life is for rent and I dont learn to buy
    Well I deserve nothing more than I get
    Cause nothing I have is truly mine

Ive always thought that I would love to live by the sea
    To travel the world alone and live more simply
    I have no idea whats happened to that dream
    Cause theres really nothing left here to stop me

Its just a thought, only a thought

But if my life is for rent and I dont learn to buy
    Well I deserve nothing more than I get
    Cause nothing I have is truly mine

While my heart is a shield and I wont let it down
    While I am so afraid to fail so I wont even try
    Well how can I say I'm alive

If my life is for rent
    #34008 (ferrole, 23.01.2006 21:31 ~ 21:33)
  2. sabahtan akşama, akşamdan sabaha tekrar tekrar dinlenilebilecek, her dinlediğinizde ilk defa dinliyormuş hissi uyandıran dido şarkısı.
    #752809 (amen ra, 18.10.2006 23:02)
  3. ...ama eğer hayatım kiralıksa ve satın almayı öğrenmiyorsam
    o zaman sahip olduğumdan daha fazlasını hak etmiyorum
    çünkü sahip olduğum hiçbir şey gerçekten bana ait değil ... daha söylenecek birşey bırakmayan harika şarkı.
    #966961 (kelmajeste, 08.12.2006 03:59 ~ 04:00)
  4. erkan ogur'un dediği gibi bir omurluk misafir olmak.
    #966963 (hyperion, 08.12.2006 04:01)
  5. her dinlediğimde hayatta peşinden gitmediğim hayallerimi hatırlatarak beni bunalıma sürükleyen şarkıdır. halbuki onları gerçekleştirmeme engel olacak pek fazla engelim de kalmamıştı...
    #1642805 (ben bilmem beyim bilir, 14.05.2007 17:43)
  6. 2003 çıkışlı enfes Bir dido alBümü. aynı zamanda her yerde aramama rağmen Bulamadığımdır.

track list;

white flag
    stoned
    life for rent
    mary in india
    see you when you 40
    dont leave home
    who makes you feel
    sand in my shoes
    do you have a little time
    this land is mine
    see the sun
    #2582584 (kasgarli tost, 12.11.2007 10:42 ~ 13.11.2007 21:09)
  7. klibinin sonunda, bir kayanın üzerine serilmiş yatmakta olan dido hanımefendi'nin eteğine doğru hava verip, yel esiyor efekti yapan kişiye şakayla karışık orta parmak gösterdiğini gördüğümüz şarkı.

http://youtube.com/watch?v=D80B0HCyQpQ +
    #2582695 (filozofil, 12.11.2007 11:53)

© 2008 - uludağ sözlük

life for rent başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. life for rent ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu life for rent nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» taklit etmenin anlamsizligi » le phallus » facebook hesabini iptal etmek » teklif etme veresiye dost kalalim olesiye » dunyada herkes asker olsa olabilecekler » arap » squadron » garden ruin » uludag sozluk bayragi » the pit of hell » devam eden sehit haberleri » ciktigim kizlari orgutlesem partim baraji asardi » askerlik hizmeti sirasinda terorist avlamis insan » rte nin ulkeye buyuk hizmetleri » erkegini tatmin edemeyen kadin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kapalilik » kadinlara asla soylenmemesi gereken sozler » thomas szasz » danette ailesi » sabah 7 30 dan sonra online sayisinin artmasi » new jersey de raki icmek » niyetsiz sozluk » turk solunun nazim hikmet fetisizmi » sabri sarioglu » avrupa yakasi » ulusalcilardaki don kisot kompleksi » cuma saatinde basin toplantisi yapan chp » atarax » anlasilmaz olmanin faydalari » mcmlxxix