lif 

kapat
  1. Makroskopik açıdan homojen, uzunluk/çap oranı 100'den büyük, esnek makromolekuler yapı.
    (Coincidental Magic, 28.01.2006 23:50)
  2. yıkanmak için kullanılan bitki telleri demeti veya bu amaçla türlü ipliklerinden yapılmış örgü.
    (frozen hopes, 01.08.2006 19:49)
  3. zaman zaman sol iç yan bağlarda atan şey.
    (yozishanko, 24.08.2007 00:00)
  4. attığı anda futbolcuyu 6 ay sahalardan ayrı tutan sakatlık sebebi.
    (tekyoldevrim, 24.08.2007 01:09)
  5. Kaslarin üstünü kaplayan bir cesit damarimsi birsey...
    (CitLemBiK, 25.08.2007 03:28)
  6. anneler cocuklarini keselerlerken cocuklar da lifle onlerini kapatir. yani oyle tahmin ediyorum. baska nasil olabilir? belki bacak bacak ustune atilabilir. ama o da terbiyesizce !

simdi bir sey kapatmiyorsun onune. kufur serbestisi gibi bir sey.
    (judas, 10.04.2008 17:23 ~ 17:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» santur » fethullah gulen » kizlara abi diyen erkekler » fatih terim » ucun biri » lost izleyip ucaktan atlayan cocuk » ne idugu belirsiz ikili iliskiler » caykur rizespor » calismiyorsa kapat ac » anneke van giersbergen » seferhisar in tarihi eserleri » birmanya » bir cikar yolum yok » 6ame 0ver » sozluge ayni anda 200 kisinin girmesi » mike mangini » kankayla eve cikmak » nohutlu pilav » exten next olmaz » steve vai » djinn stylo » yemleme bildir » catak in tarihi eserleri » ne kucuk ne de buyuk olunan yaslar » tanri ile seytan arasindaki farklar » dr 90210 » turkiye de atmosferi en iyi olan takimlar » genclik servisleri merkezi » sinavda bos kagit yerine kagit helva vermek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa