lie for you 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. li
  2. li 1
  3. li bai
  4. li beirut
  5. li beyrut
  6. li gong
  7. li hongli
  8. li ning
  9. li po
  10. li rojhilate dile min

© 2008 - uludağ sözlük

lie for you başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lie for you ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lie for you nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ucak gemisi yapmak » pancarli borek » evire cevire » 5 ekim 2008 bugun senden igrendim sozluk » bundan sonraki amacim taksim meydani nda soyunmak » daniel gonzalez guiza » insaat fakultesi » cello » iphone 3g » tumen » bakir » yazanin yanlislikla bastigi harfi klavyeden aramak » dsi » guzellik salonu » terorle mucadelede zaaf var » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurt » cebit bilisim eurasia 2008 » anket basliga mal gibi cevap girmek » altinova » uc kamasutra bir playboy okumak » en son kim koydu » bu tabi sadece bir iddia » enver aysever » eksi sozluk istanbul sa uludag sozluk bursa dir » cebinde akrep olan erkek » falyanos » deli fuat pasa » kiyamet gunu gazete mansetleri » ailelerin yazdigi notlar » lan