lido 

kapat
  1. paris' te champs elyseesüzerinde bulunan dünyanın en gözde ve en nezih gece kulüplerinden biri. oldukça görkemli şovların sahnelendiği dört dörtlük bir yer.
    (krmyrdsn, 15.09.2006 20:03 ~ 16.09.2006 01:06)
  2. bir damacana su markası
    su kaynağını ve fabrikasını bizzat dayım kurdu, sapanca'dan çıkan harikulade su... depozitosuz damacanaları ilk olarak piyasaya sürmesiyle tanındı...
    (Lucky Strike, 25.07.2007 04:04)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» eksimtrak sozluk » yaramazov kardesler » limon cicegi kolonyasi » lizz wright » beni orada arama » vesvas » akarat i mevkuf » dinsadansdjeveldyrkaar » masa tenisi » aile bireylerinden gelen komik sms ler » nilinci » yannick noah » yagibasan medresesi » cimri birinden borc para istemek » migfer » ismet berkan » dolores claiborne » ilk insan » mass destruction » 17 aylik bebege tecavuz » sevgilisi olmayanlarin yapmasi gerekenler » akp hukumeti » intel core2 quad q9300 » inler ve cinler » foma » seri arti oy alan entry nin silinmesi » hurriyet » ver » talat pasa a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa