lidir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. insan da olsa pkk li pkk lidir
  2. her kurt potansiyel pkk lidir
  3. her insan potansiyel pkk lidir
  4. her turk potansiyel pkk lidir

© 2008 - uludağ sözlük

lidir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lidir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lidir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vicdan » cep telefonunu duvara firlatmak » son mermiyi kendine sik » kultursuz dinazor » ardini dovdurmek » zenginligin ayiplandigi ulkede yasamak » karma » ayyash maghanda » bako » berguzar gokce korel » cuneyt arkin a bunu da yaptilar » engin ceber » o beni baglar » winds of plague » star » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkegin sevgili bulmasinda paranin rolu » kamil koc 13 30 alanya ankara otobus seferi » corum » yaran yildizlar » taraf » tehlikeli saplanti » yolcudur abbas baglasan durmaz » sakarya universitesi » temel bilgi teknolojileri » alti gun orucu » aydin » zurna » sigara icmek icin en guzel an » kendini super seksi sanan erkekler » bu yaz ben cok degistim