libra 

kapat
  1. yanılmıyorsam eşsiz ses julio iglesias'ın albümlerinden ya da kasetlerinden birinin adıdır aynı zamanda.
    (real betis, 19.11.2006 04:11)
  2. (bkz: terazi burcu)
    (gigantic, 06.02.2007 16:13)
  3. ikinci nesil yazar... *
    (dolayli zarf tumleci, 14.06.2007 10:21)
  4. terazi takım yıldızıdır.
    (bohembebek, 01.09.2007 06:28)
  5. başak burcu erkeklerini iyi tanımış yazar.
    (vadideki zumbuk, 06.10.2007 04:06)
  6. lira nın büyük büyük büyük büyük babası. dedesi işte.
    (novakatinamite, 12.10.2007 10:00)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» siberalem » sair uuserlardan siirler » fuat guner » otobusteki insan profilleri » ling xiaoyu » handan » wad » 4x4 » kingus blues band » guzel fakat hicbir erkegin ilgi gostermedigi kiz » naneli nargile » ben boyle veda etmeliyim » belle » cinsel organ boyu olcmek » dem » ayarci namik » alimacgraw » organ bagisi » vaudeville for vendetta » asik olunan kisinin baskasiyla evlenmesi » hakan balta nin hamile esi » karabasan » muhammed suicmez » corapla sevismek » sound check » bye yerine by diyen msn insani » sevgiliyle tartismak » uyelik formuna ukala cevaplar veren zihniyet » zayi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa