lezbiyen yoktur benle tanismamis kadin vardir 



kapat
  1. son derece iddialı erkek söylemi.

    kadına ilgi duyan kadını bile şirazesinden çıkaracak müthiş bir erkek cazibesi.
    #3389378 (walter klemmer, 12.05.2008 22:06)
  2. bir tanışsam lezbiyenlikten çıkarırım diyen sözdür.
    #3389387 (okey oynamayan dorduncu selim, 12.05.2008 22:07)
  3. ciddi anlamda zavallı bir sanıdır. zira empati yoluyla buna ulaşabilir lafzın sahibi.

    düşünce basittir; herhangi bir erkekle tanışıp erkekliğinden vazgeçebilir mi kişi? karşısına çıkan bir erkeğe veresi gelir mi? veya müthiş cinsel gücü olan 25 cm penisi olan erkekle yatmak ister mi?

    cevaplar hayır ise***; laf kendi kendini çürütüyor zaten, zira lezbiyen denilen insan kendisini erkek hissetmektedir.
    #3389415 (luke skywalker, 12.05.2008 22:13)
  4. libidosu tavanı zorlayan erkeğin söylemi.
    (bkz: senle tanışan kız kaçar be)
    (bkz: eşşek seni)
    #3389428 (tutamadim kacirdim, 12.05.2008 22:16)
  5. lezbiyenliğin yakışıklı, seksi ve zeki erkeklerce tedavi edilebilecek bir hastalık olduğunu düşünen erkek polyannanın kurduğu cümle. "evet seni daha önce tanısa lezbiyen değil hetero olurdu o" diye cevaplanması ardından "bu cazibenle sana hayır diyebilecek erkek de yoktur zaten" denmesi gerekir. ayrıca günün birinde bir lezbiyenden sieeeee lafını duymasını da canı gönülden temenni eder başarılarının devamını dileriz.
    #3389433 (kedidirkedi, 12.05.2008 22:17)
  6. aslinda haklilik payi olan bir söylem. Eger escinsellik bir yönelimse dogustan gelmiyorsa ölene kadarda devam edicek diye bir sart yok. Ama bu cümleyi kurmak icin fazlasiyla iddali bir erkek olmak lazim.
    #3389633 (denizdvs, 12.05.2008 22:56)

© 2008 - uludağ sözlük

lezbiyen yoktur benle tanismamis kadin vardir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lezbiyen yoktur benle tanismamis kadin vardir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lezbiyen yoktur benle tanismamis kadin vardir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» burasi cok uzak » rubiks cube » pkk » mal misin birader » yirmisini gecen herkes sevismistir » sabitdeli » haber bulteni » osman altug » kuzen » senden sonra » 2008 2009 turkcell super lig 7 nci hafta » renault clio » bulbulum altin kafeste » gulag » sol » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » size insansiz ucak degil insan lazim » kulodunu erkek arkadasin evinde unutan kiz » badi ekrem » binbasi tahir bey » kabiliyetsiz sozluk » erkekleri cekici yapan detaylar » bacaga stephen hawking dovmesi yaptirtmak » ilk adimi hep erkekler atmak zorundadir » yarasi olan gocunur » avrupalilarin muslumanlari turk diye nitelemeleri » yeteroseksuel » james brown dinlemek boy abdestini bozar mi » facebook hesabini iptal etmek » sik kafali japon askeri » beyaz ekmek