levon capan 

kapat
  1. ismine ilk entry i girmek * hoşuma gitti.elektrik okumamıza ragmen bizim derslere de giren ve mutlaka tüm öğrencilerine mercedes fabrikasından kendine yardım için gelenlere gösterdiği eşsiz yöntemi ballandıra ballandıra anlatan,yanında mutlaka çıtır asistan/kız öğrenci gezdiren, 9 parmaklı ermeni hoca.
    #409067 (whynot, 09.07.2006 18:03 ~ 09.07.2007 16:24)
  2. itü makina kökenli imalat ve konstrüksyon hocası. itü makinadan ayrıldıktan sonra kocaeli üniversitesinin makina bölümünün kurulumunda önemli katkıları olmuştur. sanırım halen bu okulda ders veriyor. metallere plastik sekil verme isimli kitabı kendi konusunda yazılmış önemli kaynaklardan biridir..
    #409291 (lazy pigeon, 09.07.2006 19:17)
  3. işaret parmaklarından birini bir deney sırasında makinaya kaptıran değerli hocamız. *
    #948534 (meureate, 04.12.2006 16:45)
  4. pek kıymetli efendimiz (!)
    ermeni kökenli bir Türk vatandaşı olmakla birlikte Kocaeli Üniversitesi makine mühendisliğinde malzeme 1 , malzeme 2 ve plastik şekil verme ( PŞV ) derslerine girmektedir.

Not : Bu dönem kendisinden malzeme 1 dersi alacak öğrenciler boşuna vizesine çalışmasınlar hoca tarafından geçemeyecekleri açıklanmıştır.
    #2569696 (mechwarrior, 08.11.2007 15:42)
  5. 2006-2007 öğretim yılında Maltepe Üniversitesi'nde Malzeme Bilimi ve üretim yöntemleri dersi vermiştir.Yıl içinde sınavlarına hiç çalışılmaması gereken hocadır ,cünkü sınavlarına çalışmadan bile ortalamanızı 100 getirmeniz mümkündür, Lakin Ortalamanız 100 dahi olsa Final ve bütünlemelerden 0 alırsınız, bu nedenle yıl içi ortalamanızı gördüğünüzde fazla heyecan yapmamanız gerekir , Bu sadece onun bir hedef şaşırtmasıdır , Sonra apışıp kalırsınız,herşeye rağmen ondan ders almayanlarda bir eksiklik oldugunu düşünüyorum..
    #3150748 (kubilay38, 16.03.2008 22:32)
  6. kocaeli makina' nın kelimenin tam anlamıyla en baba hocasıdır. ondan ders almak ayrı bir şeref unsurudur. ancak ondan ders alıp da ilk seferde o dersleri vermek de her babayiğidin harcı değildir. tübitak' da uzun süre görev yapmıştır. tübitak' da sadece adını duyunca bile saygıdan eli ayağına dolaşan o kadar çok insan vardır ki. yüksek lisans mülakatlarında kendisinden referansınız varsa eğer hiç bir şekilde başvurunuz reddedilmez.

çok kaliteli bir hoca olmasının yanı sıra çok da iyi bir insandır. lafı yeri gelince söyler. dobradır yani.

esprileri ise söylemeye gerek yok zaten. ama damarına basılmaya gelmeyecek kadar da terstir. prensiplerine sadık bir insandır. ermeni falan olmasını bırakın artık adam çoğu "ben türküm diyen insan" dan daha çok bu vatana hizmet etmiştir.
    #3400622 (isi degistirgeci, 15.05.2008 15:45)
  7. beni projeden bile büte bırakarak kendimi aşmamı sağlayan hoca. ama iyi tarafına denk geldim sanırım. normal şartlarda kalmış, boşu boşuna projesini yapmış biri olarak odadan çıkardım. tamam, diğer hocalardan farklıdır levon hoca. kimisi yaz getir ver der, en kötü 60'ı atar geçersin. levon hoca'nın projesinde yazdığın her şeyden sorumlusun. 2 tane baba sınavım olduğu gün odasına çağırıp "silisyum oranını söyle " derse ben de hatırlayamam, ne yapalım.
    babalık yaparak, "haftaya gel" demiştir. ayrıca hiç ders almasam da kendisinden, içeri girdiğinizde kendine müthiş güvenen, espirili, bir sürü kitap yazmış on numara bir profosörle karşılaşıyorsunuz, heyecan yaptım ben de ne yapayım. ama bitirme projesi almayın derim, çok fena yapıyor adamı!

edit: bütünlemeden de bıraktı, kendimi fena halde aştım. geçici hafıza olan birine 2 dönem önce gördüğü beyaz dökme demir ile alakalı bir soru sorulursa bilememesi çok doğal derim ben.
    hem fırça yedik, hem projeden kaldım, üstünede yaptığım halde tek kredi yüzünden okulum uzayacak. kime ne desem boş.
    #3511997 (tipik trakya cocugu, 08.06.2008 19:13 ~ 25.06.2008 11:54)

© 2008 - uludağ sözlük

levon capan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. levon capan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu levon capan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» esref sencer kuscubasi » ikilem » ozlenenler » timucin mert » bilgi icerikli entry giriyorum o halde varim » forgotten gods » bakire kiz ile bakir erkegin sevismesi » patlak prezervatif » naturally » bebek okan » bursa da ne ariyoruz zirvesi » sizofren rengi olarak sari » bir kiza sirtini cignetmek » shunketsu » okula tangayla gelen ogretmen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iett den kahve ikramli vip otobus » xx » sevmekten yorulmak » turk silahli kuvvetleri » oneqeno » eudemian ethics » 21 haziran 1989 fenerbahce besiktas maci » envela » ramazan guzel pide falan » uzerinde gunes batmayan ulke » bosphorus city » fenerbahce huzurevi » uludagsozluk yazarlari iki yuzlu insanlardir » pelin onay » genco