levisini satan sema 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ferrarisini satan bilgeyse kamyonunu satan esektir
  2. ferrarisini satan bilgeyi satan arkadasi
  3. veresiye satan pesin satan
  4. satan is endless satan is timeless
  5. sema
  6. sema ege
  7. sema yunak
  8. sema celebi
  9. sema tombaz
  10. sema i mevlana

© 2008 - uludağ sözlük

levisini satan sema başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. levisini satan sema ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu levisini satan sema nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ebabil » 15 mayis 2006 » semahat geldiay » adana motor meslek lisesi » bilgi sozluk » pinarwadi » erdal sarizeybek » kafakoparanus » kktcell » lost » cemil cicek » ask acisi ceken erkek » anahtari evde unutmak » boslugabagislanansozler » kopush fm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ingilterece » polo tisortle namaz kilmak » gunluk hayat » kuzgun » corum » var misin yok musun mevlut un annesi » iphone » sarkilardan akilda kalan cumleler » tck da gecerli olan savlarin sozlukte yasak olmasi » madonna yi daga kaldirirken dikkat edilecekler » toprak mansion » davul » uludag sozluk moderasyonu » yaz demedim » gigi la trottola