levis 507 

kapat
  1. levisın dar kesimli düşük belli pantolon modeli.altına giyeceğiniz converselerle daha iyi durur.
    #3399833 (mathildalp, 15.05.2008 12:23 ~ 12:31)
  2. sevilen bir levi's modelidir.
    #3399847 (brunglace, 15.05.2008 12:27)
  3. engineer'den sonra levis'in en afilli pantolu. yunisekstir...
    #3399851 (balyancho, 15.05.2008 12:28)

© 2008 - uludağ sözlük

levis 507 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. levis 507 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu levis 507 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kari koca ipek araya giren kopek » uludagsozluk alayi » soyunma odasina inen yonetici » bilemiyorum altan » msn de yazisirken virgul kullanan insan » ilk once kim istifa edecek » umut sarikaya tipi mutsuzluk » baca » isim degistirmek » sacriter » sevgilinin ateist olmasi » bos daglari bombalamak » saat cok gec oldugu halde uyumayan insan » bursaspor taraftari » roshan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kumarda kaybettim askta kaybettim » aleksei grigorievich stakhanov » marcos antonio senna da silva » daniel guiza nin turkiye de gol krali olmasi » ses bombasi » v for vendetta » seni seviyorum demekten korkmak » uludagsozluk » abd ullah gul » her yil 100 bin fethullahci polis oluyor » 5 ekim 2008 sozlugun bok gibi olmasi » mutlulugun resmi » grandmaster flash » besiktas » yazanin yanlislikla bastigi harfi klavyeden aramak