levent yuksel in ikinci kaseti 

kapat
  1. adından da anlaşılacağı üzere levent yuksel'in 1995 yılında çıkardığı ikinci albümüdür.

(bkz: ben senin bildiğin erkeklerden değilim)
    (bkz: tuzum kuru)
    (bkz: yas)
    (bkz: karaağaç)
    (bkz: şıngırdak yarim)
    (bkz: zalim)
    (bkz: çekirdek hatun)
    (bkz: abanoz daki emine)
    (bkz: hayat zaten zor)
    (bkz: haydar)
    #3649754 (cevapsiz soru, 11.07.2008 10:37)

© 2008 - uludağ sözlük

levent yuksel in ikinci kaseti başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. levent yuksel in ikinci kaseti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu levent yuksel in ikinci kaseti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yalnizligin paylasildigi anlar » wherein lies continue » cizgi film kanalinda 18 arti yazmasi » gulmeyin cekiyorum » arabasi olup benzini olmamak » hasan i basri hazretleri » guernica » agri dagi » yok yok yok » ben hep 17 yasindayim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games