levent kirca nin meshur iski skeci 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. levent kirca
  2. levent kirca nin akp li olmasi
  3. levent kirca nin sarhos tiplemesi
  4. levent kirca tipi solculuk
  5. levent kirca yi komedyen sanmak
  6. degismeyen levent kirca mizahi
  7. tencereden levent kirca nin kafasinin cikmasi
  8. levent kirca gibi entry girmek
  9. iski
  10. iski kazalari

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» lahmacunla otobuse binmek » ilginc kitap isimleri » bencil sevgili » super hizli internet » araba alarmi » liman » lord hamile giyim » 10 mayis 2008 galatasaray g birligi oftas maci » adnan polat » sevgilinin borderline oldugunu ogrenmek » sevinc turu atan cimbomlulara saldiran fenerliler » ain t love grand » ogrenci evi pisliginin doruk noktalari » 6ame 0ver » 7 dersten kaldim baba » yengec dansi » oss ye gireceklere tavsiyeler » rapper ninja » mulayim » insan haklari » kurmak » robot seksinden once hayati onem tasiyan sorular » die and let live » final dergisi dershaneleri » galatasaray a gaassaray demek » street fighter 4 » sema tombaz » lunapark » besiktasli yabancilarda o harfi sorunsali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa