levend 

kapat
  1. Deniz askerlerinin acemiliklerinde giydikleri açık yeşil renkli (bkz: işbaşı) benzeri üniforma.
    #897843 (timsah48, 23.11.2006 11:51)
  2. osmanli donanmasinda hizmet goren askeri sinifa verilen addir.
    #1907044 (RaDaMeNT, 11.07.2007 08:41)
  3. italyanca sarkli, dogulu kelimesinden gelmektedir. önceleri denizci serserilere denilmişse de sonraları düzenli osmanlı denizcilerine bu isim verilmiştir.
    #3497777 (only want to be exist, 05.06.2008 16:04)
  4. nesildaş yazar.

hoş gelmiş .
    #3768772 (enderun sevgiler, 04.08.2008 14:18)
  5. seni polise şikayet edeceğim desen "selamımı da söyle" diyebilcek yaş itibari ile 14 yaş sınırına takılmış yazar. sen kalk seni ve senin gibileri kullanan o adam için atatürk'e hakaret et ve hala bu ülkede yaşa. normalde yurt dışına giden babalar ailelerini de yanına aldırtırdı ama hala aldıramamış sizi fettoş.. aldırsa da kurtulsak ki bakınız burda çok iyi niyetliyiz siz de kurtulursunuz sevmediğiniz bir adamın inşa ettiği bu ülkede yaşamaktan ve biz de sizden.

edit: "sözlüğü siyasi bir kaosa sürükleme peşinde" duygusuyla doldurdu bedenimi. ve gerçekten hala neden burda merak konusu. git arabistana arkdaşım sen orda daha güzel durursun, giyme pantolon şalvarla daha iyisin, çatal kullanma ellerinle ye yemeği hissedersin, kesme sakalını saçını örer boynuna dolarsın... *
    #3810670 (e t c, 13.08.2008 02:14 ~ 02:24)
  6. suç işlemiştir.

şeriat kanunlarına göre mause kullanan sağ eli kesilmeli ve bundan sonra 9 yaşında orasını burasını açan zihniyetteki kızlarımızı hayal ederek sol eliyle masturbasyon yapmak zorunda bırakılmalıdır. şimdi bu yaptığı sübyancılıkta sayılmaz zira pek yaş farkları olduğunuda sanmıyorum.
    #3810677 (hah buldum sonunda bir isim, 13.08.2008 02:18)

© 2008 - uludağ sözlük

levend başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. levend ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu levend nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» devrimci testislerim yandi » osmanli imparatorlugu » sozlukten cikis zamani » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » netsiparis com » dersim » raio piiroja » durmaksizin sacmalama arzusu » feyzi akkaya » sozlukten istemeden cikmak » rubiks cube » sabahin 10 unda matkapla uyandiran alt komsu » sons of satan » eshot » arsiz bir kizin yikilmaz olusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » esref sencer kuscubasi » sukru ayalan » turkiye » epitaph » cag universitesi » imkb » otobuste size gelen mesaji okumaya calisan lavuk » dostum hic komik degilsin » istanbul arel universitesi » tarihten entry ornekleri » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » piyano calabilen patlayici uzmani meksikali cuce » significant » makbule » yerli mali