lethal 

kapat
  1. (bkz: lethal industry)
    (bkz: dj tiesto)
    #744384 (intensivecare, 16.10.2006 15:29)
  2. ölümcül. aynı zamanda ikinci nickim olma özelliğini taşımaktadır.
    ha bir de hafızam beni yanıltmıyorsa eski limp bizkit dj'idir, ki onunla ilgili de bir hikaye geldi aklıma, durun anlatıvereyim.
    sene 2001 civarları, limp bizkit dinliyorum o zamanlar. baktım dj'lerinin adı lethal, hoşuma gitti nick yapayım dedim. icq var o zamanlar böyle msn falan yok tabii, netten tanıştığım bi eleman mesaj attı : "olm ahahaha çok malsın lan lethal değil o leathel leathel" diye. netten o kadar link falan yollamıştım bi türlü inanmamıştı bana.

bu da oyle bir animdir.
    #3722210 (temporarypeace, 26.07.2008 02:25)

© 2008 - uludağ sözlük

lethal başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. lethal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lethal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dis fircasina sabun surmek » zirvede ickisine ilac atilan genc uuser » at sinegi ganyani » ne mutlu anadoluluyum diyene » overrule » fransizlar » only want to be exist » bike » yilmaz ozdil » mehmet emin palamut a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games