lesterpolfus 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #3085589 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 02.03.2008 22:40)
  2. elektro gitarın temelini atan kişi.
    (bkz: lester polfus)
    (#649852)
    #3085813 (t square, 02.03.2008 23:11)
  3. (bkz: ulkuculere insan deme rahatligi/#3731986) entry'si ile zaten eleştirilen kavramı, iyice gözümüze gözümüze sokan yazardır. komiktir, daha güzel entrylerini dört gözle beklemekteyiz.
    #3731992 (kaleci sacli adam, 28.07.2008 02:33)
  4. (#4030803)

bu entrysi ile ilk kez seovi ile karşılaşmış yazardır. o.c.'ye hoşgeldin oğlum.
    #4030907 (prisoner, 01.10.2008 18:32)

© 2008 - uludağ sözlük

lesterpolfus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lesterpolfus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lesterpolfus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kurtlar vadisinin sozluge etkisi » edin dzeko » mehmet ali sahin » by any means necessary » namaz » ahmet alatan i terorist yanlisi olmakla suclamak » caba uzerine » royal flush » gobek pamugundan yastik yapmak » terorun bitmesini istemeyen insanlar » kadirizmin cokusu » soyleyemedim » trumanshow » devourment » kirmizi baslikli kizin ormana girememesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uypaciyakoverbeni » dido » bu yalnizlik benim » gammazligi marifet sanan insan » olmayan yazara hos geldin demek » zitadam » sevismek istemeyen erkek » deli berk » laminant parke » devlet erkani » james brown dinlemek boy abdestini bozar mi » banu guven » imkb » 2010 guney afrika dunya kupasi » 2010 dunya kupasina katilmanin hayal olmasi