lerzan mutlu dan nefret eden yazar 

kapat
  1. çoğunuzun bildiği gibi bu kişi benim. ya bişeyler yapmak istiyorum bu kadının yok olması için, ama hiçbirşey yapamıyorum maalesef.yapabildiğim tek şey her fırsatta burada ona olan nefretimi kusmak.zaten fazla bir şey de yazamıyorum hemen çaylak yapıldığım için. hayatımda kimseden bu kadar nefret etmedim. ya yolda filan görsem bu kadını -ki bu istanbul da yaşamadığıma göre olanaksız görünüyo- ağzıma geleni söylerim karşısına geçip, hatta belki de daha da ileriye gidip hırsımı alana kadar döverim.off oofff dertliyim arkadaşlar, çok dertliyim. telefonunu filan bilen varsa allah rızası için versin bana, bari telefonda benzeteyim biraz.

edit: bunu eksileyen arkadaşlar lerzan mutlu sempatizanları sanırım. bazı modlar da öyle zaten. bu yüzden her an çaylak olabilirim, hissediyorum. *
    #3405091 (pharmaton21, 16.05.2008 17:25 ~ 18:40)
  2. (bkz: yazar mutlu lerzan umutlu)
    #3405096 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 16.05.2008 17:26)
  3. sözlük moderasyonunun lerzan mutlu sempatizanlığından haberi olmayan yazardır.
    her an çaylak edilebilir. *
    #3405127 (I belong to che, 16.05.2008 17:33)
  4. yerden göğe kadar haklı olan yazardır.
    bir de şu varyasyonu var: (bkz: esra ceyhan)
    #3405131 (sprnova, 16.05.2008 17:33)
  5. (bkz: nihat doğana aşık olan yazar)
    #3405174 (teknikkazma, 16.05.2008 17:42)
  6. uludag sözlük yazarları arasında, sayılarının çok olmasını umdugum yazar kitle.

lerzan mutlu oldukca, türkiye nin gelecegi karanlık.

not: lerzan ı kim mutlu ediyorsa allah onu bildigi gibi yapsın.
    #3405181 (beklediginiz lider benim, 16.05.2008 17:44)

© 2008 - uludağ sözlük

lerzan mutlu dan nefret eden yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lerzan mutlu dan nefret eden yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lerzan mutlu dan nefret eden yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yol su elektrik » serbest » mehmet demirkol » selam ederim » kapitalist sirin » cosplay » sol framede acilan futbol basliklarinin baymasi » terorizmle vicdani ret hakkinin ilintisiz olmasi » milan baros un hazimsizlik yapmasi » ben erkeklerle daha iyi anlasiyorum » basarisiz diyetisyen ufuk » popomundo ne lan » eyup » hic param yok » yazarlarin gammaz olma nedenleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ironi yapan yerlerin agrimasi » sony » yuksek muhendis » emre belozoglu nun sakatlanmasi » eski sevgili ile turkiye arasindaki benzerlikler » sevgilisini bara goturen erkek » man who sold the world » emre kongar » gece gunduz karismaz » disisleri bakanligi » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » paris metrosu » gipgicir ferrari ye pisleyen seksi ve guzel kus » yazanin yanlislikla bastigi harfi klavyeden aramak » var misin yok musun