lerin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar
  2. de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen canlılar
  3. de lerin ki lerin mi lerin nasil yazilacagini bilen mallar
  4. 80 lerin reklamlari
  5. 80 lerin unutulmazlari
  6. en lerin insanlari
  7. 80 lerin modasi
  8. en lerin cipsi
  9. msn lerin gitmesi
  10. 80 lerin markalari

© 2008 - uludağ sözlük

lerin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lerin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lerin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ciris otu » 21 inci yuzyilda hala ailesi ile yasayan genc » hexenkessel » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » eski sevgililer gecidi olarak istiklal caddesi » bugun benim dogum gunum » cok guzel hareketler bunlar esprileri » istersen hic baslamasin » i belong to che » kanyon » eskisehir » iskur bana is bul » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » amin oglu behcet » ask sarsar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkan soray » simdi onlar dusunsun » ask konusur » sevisirken sesleri duyulmasin diye muzik acan cift » adam smith yaniliyor » fugitive pieces » ask nazlanir » aksam olmus yahu » beyaz melek » time to burn » teror olayinda mesaj aramak » bursaspor un besiktas sike yapti iddiasi » suzinak » ote yandan » ben hep kendime cikan bir yokustum