lepitap 

kapat
  1. ücüncü nesil yazar.*
    (pyndemonium, 13.04.2007 20:38)
  2. sol frame de nickini gormek isteyen yazar. *
    (daisy flower, 11.07.2007 18:13)
  3. içimde birden sol frame de nickini göreyim hissiyatı uyandıran yazar..

yoksa tanımam etmem. kaçıncı nesil bakmadım ama neyse. hoşgelmiş (vehey)
    (balon, 11.07.2007 18:13)
  4. az yazan, az yazdığı için üzen yazar. * *
    (zinani, 22.04.2008 11:18)
  5. (bkz: laptop)
    (friday night, 08.05.2008 02:09)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» annenin lost izlemesi » keban in tarihi eserleri » bilgehan demir » kanalturk un akin ipek e satilmasi » will it blend » yalcin mentes » sey » resat calislar » pelajik » burun kakmak » eski sevgilinin dildosunu satin almak » trafikte hata yapan surucuye atilan bakis » the perishers » fatmagul berktay » derhule » tartisma uzadikca artan desibel » biryantin » since i ve been loving you » tantal » ozel halk otobusu soforleri » the body shop » metalci kizlar veriyormus » en begenilen yazar nickleri » kader donek bir fahisedir » ac milan » yaran msn iletileri » ayrildiktan sonra akli basina gelen eski sevgili » madrugada » z yerine s yazmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa