len wiseman 

kapat
  1. 1973, Fremont, California doğumlu olan amerikalı yönetmen.

2003 yılında underworld filmini çekerek kendisi camiyadan oldukca iyi tepkiler almıştır. "aferin baba, oldun sen oldun" gibi söylemlerden 3 yıl sonra bu arkadaş "ne çok boş durdurm lan ben" diye düşünmekteyken kendisini "underworld evolution" filmini yönetirken bulmuştur (Underworld: Evolution ın çıkış tarihini de yazdım dikkatli okursan anlarsın). bu filmde gene aynı camiadan daha süper tepkiler alınca iyice bir kendimi beğenir olmuştur, eski arkadaşlarıyla falan görümeyi kesmiştir. siz bana yakışmıyorsunuz tavırlarını falan alınca gene o camia bu arkadaşı daha çok severek, bu sefer ona 1 yıl sonra "live free or die hard" filminin yönetmenliğini vermişlerdir. film daha vizyonda değil ama fragmanı izlediğimizde bu yönetmen çocugunun daşşag istayen sahnelere el attıgı ortadadır.

ha bide adam yakışıklı biraz.
    #1757953 (tutankhom, 12.06.2007 11:47)
  2. tüm bu yönetmenlik kariyerinden de öte, kate beckinsale in kocası bu er kişi. serinin ikinci filminde karısı ile "tatlı aşk" yaptı başroldeki adam, bu da çekti o sahneleri ne diyeyim. olmadı bu sahne deyip defalarca da tekrar ettirmiştir belki de.
    kusmak istiyorum.
    #1977065 (paradigma, 21.07.2007 04:06)

© 2008 - uludağ sözlük

len wiseman başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. len wiseman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu len wiseman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1526 » dani california » zirvede ickisine ilac atilan genc uuser » sudan » bebek gibi gupguzel anlayisli kulturlu olgun kiz » ne unuturuz ne affederiz » baska isimiz yok zirve yapalim dedik zirvesi » across the rainbow bridge » almanca » fotograf cekilirken fotografa yavsayan tip a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games