lemmy kilmister dan inciler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. lemmy kilmister
  2. ian lemmy kilmister
  3. apo dan inciler
  4. rte den inciler
  5. cocuklardan inciler
  6. anneden inciler
  7. yesil inciler
  8. hocalardan inciler
  9. mika dan inciler
  10. ince inciler

© 2008 - uludağ sözlük

lemmy kilmister dan inciler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lemmy kilmister dan inciler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lemmy kilmister dan inciler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gecen haftanin en begenilen entryleri » karin » aydin » makineye bagli yasayan insan » zengin ogrenci karsisinda ezilen fukara ogretmen » yolcudur abbas baglasan durmaz » atvde aglamak » istanbul » mufteri her zaman haklidir » buyuyunce nihat dogan olucam diyen cocuk » mutluluk » ozkaymak » zorunlu gonulluluk » halkevleri » besiktas » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erzincan » correcto » jerusalem post » radyo limon » brothers of the lame » tarihteki unutulmaz ayarlar » alkislarlayasiyorum com » hersey ona donecek birgun » vicortus » goncagul sunar » zenginlerin kotu fakirlerin iyi olmasi » 100 colpi di spazzola prima di andare a dormire » fenerbahce nin bu duruma dusecegini beklemiyordum » richie rich in dolar isaretli pijama giymesi » masum anadolu aski