lemalar 

kapat
  1. risale i nur'dan bir kitap.
    #636162 (azorka, 15.09.2006 11:21)
  2. hz yunus'un* kıssasıyla başlar.. hani balık o'nu yutmuş sonra denizin ortasında, gecenin karanlığında ve balığın karnında olduğu halde "Lâ ilâhe ente Sübhaneke inni küntü mine'z-zalimin" diyerek allah'tan yardım istemiş ve sahil-i selamete çıkmış...
    #719343 (keserim ulan topunuzu, 10.10.2006 14:13)
  3. ihlâs, iktisat, tesettur - hanimlar, tabiat, yaslilar, hastalar risâlelerini vb. (sadece bunlarla sınırlı değil) bünyesinde barındıran, risâle i nûr kulliyâtindan bir cuz.
    #1128423 (musab, 09.01.2007 13:54 ~ 13:56)
  4. Sürekli 10. lema yani şefkat tokadı diye bir kavramın geçtiği ve beni çıldırttığı kitaptır. Yalnız hiç okuma fırsatım olmadı.
    #2096386 (bir nick bulmak gerek, 08.08.2007 23:59 ~ 18.08.2007 00:36)

© 2008 - uludağ sözlük

lemalar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lemalar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lemalar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aglamaktan yaslanmak » supermassive black hole » sufjan stevens » nobetci eksi oycu » zeytinburnu » cinsel organin fermuara sikismasi » bu havada gidilmez » sabetayist » fk vojvodina » death race » ortunmek erkek egemenliginin disavurumudur » rs » medeniyetler ittifaki » kamil koc 23 30 ankara alanya otobus seferi » eve gelen chewbacca nin patilerinin altini silmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zamane sozluk » erkekleri cekici yapan detaylar » adnan polat in hiriltisi » telsiz kestirmesi » yaran msn nickleri » alevilik bir mezhep degildir » zihin haritasi » kotu kalpli ceyar » vice captain » who is the gossip girl » uludag forum » ahmet yildiz olmedi nin basur olmasi » ozkaymak » soul » dusty kid