legolasogullari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. first lego lig
  2. lego
  3. system of a lego
  4. lego batman
  5. lego mindstorms
  6. first lego league
  7. lego star wars 2
  8. lego star wars
  9. sevgiliyle lego oynamak
  10. parmak arasindaki pisliklerden lego yapmak

© 2008 - uludağ sözlük

legolasogullari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» halloween » klimalarin altinda bulunan pet sise » vakit kaybi » secim yasagi » the northern hemisphere » ulker » ozlenen menzil » umut guzelses » sakal » servet cetin vs cristiano ronaldo » carpisma » seri eksi oy mafyasi » cay bardagindan dondurma yemek » till » pelin batu » lemanyak » franky facer » cop adam » ripple » ender arslan » bir boka benzemeyen minimal siir » super mario bros » antoine thompson d abbadie » buyu meraklisi aileler » 10 a kadar sayiyorum lafiyla gaza gelen cocuk » grand theft auto 4 » serdar kulbilge » mikroislemci » akp denince hep kotu gidisin akla gelmesi » insanlari dinledikleri muzige gore siniflandirmak » kispeti dusen bedevinin drami » giuseppe cesare abba » kizilyara » sayisalda sadece 6 rakamini bilmek » mutalaa cinneti » sendencocugumolsun 21 istanbul » yavuz cetin » turbe » besiktas in 08 09 sezonunda intertoto ya gitmesi » bir ben vardir bende benden iceri » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » ege » aynur dogan » 2008 eurovision sarki yarismasi » sait faik abasiyanik » h » training montage » kaan sezyum » genc fenerbahceliler » the swordsmen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa