legolas in bitmek bilmeyen oku 

kapat
  1. cengaver ruhlu, headshotlarıyla ünlü orta dunyanın bıçkın elfi legolasın oklarının bitmeme hali... elini arkasına attığında illa bir ok gelir her daim nedense.

cephane topladığını da hiç görmedim.*
    #3471605 (dunyanin en mutevazi adami, 31.05.2008 00:01)
  2. yüzüklerin efendisi orjinal dvd paketinde bulunan çıkarılmış sahneleri izlemeyen bir lotrcunun serzenişidir. Zira legolas filmin süresi hayvancıl olmasın diye çıkarılan sahnelerde oklarını yerden toplamaktadır. ayrıca kitapta da bu ayrıntıya yer verilmiştir.
    #3471631 (vattafakizgoin10, 31.05.2008 00:04)
  3. dün akşam saat 22:30 itibarı ile bir kanalda yayınlanan yüzüklerin efendisi; kralın dönüşü adlı filmin yayınlaması ile gündeme gelen sorunsaldır. *
    #3471669 (ellen, 31.05.2008 00:11)
  4. dupe olayının ganimeti olabilir.
    #3471724 (holy idle, 31.05.2008 00:20)
  5. sırtında marangozcu dukkanı mı var acep diye düşündürtüyor kendileri.

-mahmut abeyy acele orglar geldi, medefesiz de olsa sen ver oku

-tamam yahuu, bizde insanız şurda, savaşmayın sevişin diyoruz o kadar, emekliliğe bile ayırmadınız ya, neyse..
    #3471752 (My name is tjk, 31.05.2008 00:24)

© 2008 - uludağ sözlük

legolas in bitmek bilmeyen oku başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. legolas in bitmek bilmeyen oku ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu legolas in bitmek bilmeyen oku nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» makineye bagli yasayan insan » ogretmenlerinin cayina fare zehiri koyan ogrenci » allah inanci » aziz yildirim » tuborg special » discide aglamak » fb nin tesadufen de olsa avrupa kupasi olmamasi » ana baba baci abi kardes gibi zall » eskisehirspor taraftari » nights in rodanthe » galatasaray dan nefret etme sebepleri » full cikista olmak » army of me » hatirla sevgili » manisa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nette tanisanlarin reeldeki ilk gorusmeleri » aydin » golgesisin kendinin sadece » babam cok zengin benim » charlie chaplin » cebit bilisim eurasia 2008 » samsun » entry eksilerken godfather theme dinlemek » ardini dovdurmek » yaran facebook gruplari » uludag sozluk e erisimin engellenmesi » nereye gider bu katar » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » rui manuel trindade jordao » cumali