legen kemikleri birbirine dege dege yurumek 

kapat
  1. an itibariyle ntv'de haydi gel bizimle ol adlı programda, müjde ar'ın ürettiği yeni bir pozisyondur. bu pozisyon için iki farklı cins gerekirmiş. mekan ise boğaz kenarı olmalıymış. *
    #2458326 (jynxcello, 11.10.2007 20:40 ~ 20:42)
  2. (bkz: ass to ass)
    #2458339 (i see mal people, 11.10.2007 20:44)
  3. birinci amaç soğuk kış gecelerinde yolda giderken üşümemek, ikinci amaçsa eve varınca yapılacak şeyler için ön hazırlık ve ortam hazırlamaktır. tabii bu sırada kol mutlaka karşı cinsin belinde olmalıdır.
    #2458410 (Terzioglu, 11.10.2007 20:58 ~ 20:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

legen kemikleri birbirine dege dege yurumek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. legen kemikleri birbirine dege dege yurumek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu legen kemikleri birbirine dege dege yurumek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about legen kemikleri birbirine dege dege yurumek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» olum allahin emri ayrilik olmasaydi » askerlik muayenesi » folbiol » emperyalizm » yemekteyiz nika » cek git bebegim » gazi universitesi turk dili ve edebiyati bolumu » komik telefon sakalari » glassgiant com » resim dersinde orak cekic cizen ogrenci » en guzel turkce cumleler » voipraider » sezgicilik » mevzuyu dramatize etmek » omeprol » antite » yerel saat » kalbim hep senin oldu birak hep oyle kalsin » astrenjan » ali cengiz oyunu » senin gibi » bir milyon dolarim olsaydi » iddia » cuccuk » seni seviyorum » kotu oy veren ibnedir » ahmet necdet sezer » hukuki fiil » capital radio » act of love » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » 80 leri guzel yapan seyler » ebru yasar » kirk yas ustu erkeklerin sibel can takintisi » balli » tarla kizlari » turk solu » internetten hatim indirmek » truman » muntehire » uludag sozluk un verimsiz isleyisi