lebronn 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)

edit: yeni olmadığını henüz farkettiğim yazar.
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 08.12.2007 14:03 ~ 14:05)
  2. lebron james hayranı olduğunu düşündüğüm yazar.
    (shaqmarion, 06.02.2008 12:46)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mavinin yankisi » gecmis » celebrity deathmatch » kitap » death pierce me » hande kaya » otep shamaya » alevionline » karizmatik cevaplar » karda bot yerine spor ayakkabi giymek » fatih tekke » sirinler i gormek icin uslu duran cocuk » kuyular icindeyim » malatya nin tarihi eserleri » retardex » eren komurlu » sulama cihazi mantigiyla calisan erkek boynu » kalinti gerilme » templar » revelations » shamrain » babanin olmesi » aldatildigini hisseden kadin » kamasutra denedim begenmedim » yaran spam mailler » nasa » anal seks » sober » soldier of fortune a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa