le phallus 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #3114666 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 09.03.2008 14:45)
  2. hoşgelmiş yazar arkadaş. ''yaz'' diyoruz burdan kendisine.
    #3114680 (ezikmutesebbis, 09.03.2008 14:47)
  3. (bkz: beşinci nesil çaylak)

sağlam giydiriyordu ki, soluğunu kestiler...
    #3214774 (mirmika, 31.03.2008 19:29)
  4. (#3204996)nolu entry'siyle gözünden bir şey kaçmadığını vurgulayan yazar.

(bkz: külyutmaz)
    #3249793 (ShadowHook, 09.04.2008 13:56)
  5. hurgeneral olduktan sonra, üç ay yeni zelanda'da koyun kırkıp, yılın geri kalanını ozbekistan'da beraber göt büyüterek geçireceğim yazar. ayrıca macar kızlarına şimdiden selam ederim.

(bkz: askeeeerrrrrr, tüfeeekk ommmzaaa)
    (bkz: haydi kalın sağlıcakla)
    #3523751 (mirmika, 11.06.2008 12:16)
  6. oldukça derin bilgi hazinesine sahip bir yazar sanırım. üstüne üstlük çaylak da olmuş. yanisi bu sözlüğe çok şey katacağı kesin.
    #3565643 (isildur, 21.06.2008 09:46)
  7. bana youtube'a erişmenin farklı bir yolunu göstererek, adilcevaz'da lazca türkü dinleyip kendime gelmemi sağlamış en asil duyguların insanıdır. macar kızları yattı, ruslara hücum... *
    #3569978 (mirmika, 22.06.2008 15:40)
  8. süper yazıları var. fellik fellik karşınıza çıkıyor, içinden bir irin fışkırıyor, acayip bir nefret... saklanmış... volkanlar gibi... titriyor...
    #3634552 (bl, 07.07.2008 23:25)
  9. kişiliklerini yansıtacak orjinal nick bulmaktan bile aciz olup, dünya tarihine geçmiş yazarların isimlerini nick olarak alıp kendi dar algılarına hapsedenlerin algı büzüklerini genişleten, e dolayısıyla da tepkiyi çeken yazar.

karşılaştığı bu tip şeylerin notunu da adını da koyacak kadar kelime bilgisine ve düşünme yeteneğine de sahiptir. yani adama "anasını-babasını bilmem ama kendisi kaliteli orospu cocugudur" deyiverir mesela.

...

dalkavukluk denen şey çıkar sağlamak için tiranların, kralların, diktatörlerin yüzüne karşı yapılan bilinçli, kurnazca bir yalancılık işidir. diktatörlerden korkanların hayatlarını kurtarmak için yaptığı dalkavukluk anlayışla karşılanabilir. ama diktatör öldükten onlarca sene sonra bile ana-babadan öğretmenden komutandan görüp, bilinçsizce, hayatın anlamıymışçasına dalkavukluk saçmalarına sarılan zavallılar, algı büzüklerini genişletecek fallik düşüncelerin kafasına sokulmasına muhtaç, kulluk-köpekliği benliğine geçirmiş, evrimin dalgınlığına gelip gelişememiş primatlardır.

bunları kendi haline bırakmak bunlara yapılabilecek en büyük kötülüktür. diktatörlere köpeklik etmeyi kutsallaştırmış benlikleriyle muhtaç oldukları ve talep ettikleri general postallarını günde üç defa anal yolla hissetmeyi vatanperverlik sanar haldelerken bunları terketmek insanlık vicdana sığabilir mi?

e bunlar laftan da anlamazlar ki konuşa konuşa anlaşasın. bir tek postaldan ve eli sopalı efendilerden anlarlar. bunların hayatına seke seke olsa da bir kere girmişiz de zaten. o zaman geriye bunlar için tek çare can yücel'in formülü kalıyor:

madem "seke seke geldik, sike sike adam edip gideceğiz" artık bu primatları.
    #3653357 (le phallus, 12.07.2008 04:34 ~ 04:53)
  10. #3654663 hincal uluc için yerli yerinde bir tespit yapmış yazar kişisi.
    #3654678 (tu kaka bana, 12.07.2008 16:25)

© 2008 - uludağ sözlük

le phallus başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. le phallus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu le phallus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ana beni eversene » nokta » ben ki sevmekten hic usanmam » les 120 journees de sodome » vladimir potanin » ben zir cahilim » kaybolan yillar » make your own kind of music » glamorize » izler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci