le chat noir 

kapat
  1. fransızca kara kedi demek imi$.
    ayrıcanak kabare falan (cehaletin gözü kör olsun ahah)
    http://www.cabaretlechatnoir.com/
    #1427581 (sidikli, 18.03.2007 22:44)
  2. bir adet psikopat hikaye ama yazarını bilmiyorum, in$allah hiçbir zaman da öğrenmem.

bildiğin psikopat çünkü herif bariz belli. herif dedim belki de bir hatun yazmı$tır, kimbilir... ama ürkünçtü hakkaten. kediye paso eziyet ediyor. hani tam da benim bahçemdekilere yapmak istediklerimi. bana ibret olduğu için yapamıyorum. hayatımı mahvetti ipne kediler.
    #1870855 (sidikli, 06.07.2007 04:33 ~ 04:34)
  3. fransa'nin nancy sehrinde bulunan bir club ismi ayni zamanda.
    #1870871 (redfather, 06.07.2007 04:37)
  4. bir dönem Yalova nın çınarcık ilçesinde açılan lüks clup.şimdi yerinde milyoncu dükkanı var.
    #2834003 (ulubilgekisi, 13.01.2008 21:08)
  5. "lö şa nuar" şeklinde okunur.
    #2834040 (ben hep 17 yasindayim, 13.01.2008 21:12)

© 2008 - uludağ sözlük

le chat noir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. le chat noir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu le chat noir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» melissa suyu » alternatif prezervatif isimleri » bir takim arkadasi olarak orkid » rumlar dan akp ye destek » yar gitme » maymun olarak kalmaya karar veren maymunlar » ne ermeniyiz ne malatyaliyiz elazigliyiz » sen to chihiro no kamikakushi » atilla tas » kimyon yagi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games