lawful evil 

kapat

1. ilginç bir alignmentdır.

lawful evil karakter düzene bağlı, ama kötüdür.

düşmanını arkadan vurmayı sevmez. öldüreceği kişinin mekanına gittiğinde onu birileriyle dövüşürken görürse önce ona yardım eder, sonra öldürür.

çünkü kurallara bağlıdır. o kişiyi öldürme emri kendisine verilmiştir ya da öldürmek için kendi şerefli nedenleri vardır. ama her şekilde başkası öldüremezdir. öldüreceği kişiyle kendisi arasına girenler de ölmeyi hakederler onun gözünde.

fazla yalan söylemez, arkadan bıçaklamaz, ve (çarpıtma ihtimalleri olsa da) verdiği sözleri tutar.

intikamı sever.

emrinde olduğu kötü lordlara, tanrılara ya da herhangi bir üstüne karşı sadık ve saygılıdır, ama dediğim gibi, saf kötüdür.

yaratılmış en güzel lawful evil için;

(bkz: lord soth)
    #2914723 (double cross, 29.01.2008 17:45 ~ 17:47)
  2. (bkz: artemis entreri)
    #3878758 (7th son of a 7th son, 27.08.2008 18:13)
  3. lawful - kurallara uyan
    evil - kötü

kurallara uyan, kırmızı ışıkta geçmeyen ama yeşil yandığında yandaki arabanın üstüne kıran şöförler gibidirler. hedefleri doğrultusunda birilerini ortadan kaldırması gerekiyorsa gözlerini kırpmadan öldürürler ve bu işi kuralına uydurarak yaparlar.
    #5505473 (soth, 01.07.2009 17:59)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

lawful evil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lawful evil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lawful evil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about lawful evil. Copyrights of the articles are belong to their authors.