lavar 

kapat
  1. isp. yikamak.
    #3394463 (reconquista, 13.05.2008 23:59)
  2. acaba madrid sokaklarında yürürken, rasgele kirli bir arabanın arkasına "lavar me" yazsam, türkiyedeki ile aynı etkiyi yapar mı diye, beni düşündüren ispanyolca kelime.*

(bkz: almanca beni yika yazmak).
    #3744377 (zero95, 30.07.2008 16:53)

© 2008 - uludağ sözlük

lavar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lavar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lavar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» telefondaki her melodiyi sonuna dek dinleyen baba » emre belozoglu nun sakatlanmasi » 5 ekim 2008 sozlugun bok gibi olmasi » dusunce gucu » pkk nin kurt kokenli vatandaslara zarar vermesi » baslik yok » okuz » kebap 49 » legal teror orgutleri » seni anliyorum » koc burcu kadini » arteta » casuslugun temel kurallari » daniel gonzalez guiza » fenerbahce nin sampiyonlar liginde final oynamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » veliefendi hipodromu » yaran baslik yonlendirmeleri » sinifta uzaylinin yaninda oturmak » turk ve kaikos adalari » is donusu evin merdivenlerinde soyumaya baslamak » taraf tan genelkurmaya sekiz soru » amr zaki » marcos antonio senna da silva » yaran diyaloglar » akabe » turkce » buzlu » bundan sonraki amacim taksim meydani nda soyunmak » ajda pekkan » bjk