latin dilleri 

kapat
  1. Aşagıdaki dillerdir.
    (bkz: italyanca)
    (bkz: Fransızca)
    (bkz: ispanyolca)
    (bkz: Portekizce)
    (bkz: Romence)
    #199448 (italiano, 26.04.2006 12:14)
  2. ayrıca;
    (bkz: yunanca)
    #2482240 (tukenmezyazar, 17.10.2007 21:27)
  3. yunancanın aralarında sayılması için proto hint avrupa dilinin sanskritçeden türediğinin kabul edilmesi gibisinden bir tarihi reddedicilik gereken diller. ha lakin, latin dilleri grek dilleri içinde gösterilebilir mi? akla daha yatkındır bence. gösterilemez o ayrı.
    #2482322 (soul forged sin, 17.10.2007 21:41 ~ 21:42)

© 2008 - uludağ sözlük

latin dilleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. latin dilleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu latin dilleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gamze » piyano calabilen patlayici uzmani meksikali cuce » international politics » hamdolsun israf ediyoruz » maksimize etmek » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » taraf in yalan haber yapmasi » basak dasman » ingiliz muhibi » akilli beni bulmaz deli kicimdan ayrilmaz » turkiye nin silah bagimliligi » gunduz bey » irish cream » vaudeville for vendetta » pasonu goreyim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fatih terim den nefret etmek » slip mayo giyen kir sacli amcalar » petrol ve akaryakit fiyatlari arasindaki iliski » ivan karamazov » new jersey de raki icmek » ayriligin ilk gunu » sergen yalcin i hali saha macina cagirmak » cedric » rubiks cube » siirde sozluk akimi » timucin mert » durmak yok yalakaliga devam » genco » tymbark » sabitdeli