latenovember 

kapat
  1. 4. nesil yazar.
    hoşgelmiştir.
    #1863821 (kendime donmeye artik cok gec, 04.07.2007 19:12)
  2. hoşgelmiş nesildaşım yazar.
    #1865295 (miel, 05.07.2007 00:12)
  3. en son yazar olmuş 15 bünyenin şimdilik 15.si. hoşgeldin diyor, alkışlarla yerine uğurluyorum.
    #1868304 (aura, 05.07.2007 18:02)
  4. katatonia nın the great cold distance adlı son albümündeki in the white adlı muhteşem şarkıdan esinlenerek kullandığım,ilk aşk olduğum aydır, geçicen kasıma kendi adımca ağıttır.işittiğimde hala içime acıtan şarkının sözlerini lütfediyorum..
    Are you in or are you out
    The words are stones in my mouth
    Hush little baby don't you cry
    Truth comes down
    Strikes me in the eye

Turning season within
    Brand new nails across my skin
    But who am I to imply
    That I was found
    That I found you in the white

To overcome this
    I become one with
    The quiet cold of late november
    If you don't see
    I'll remain unseen
    Until there's time to be remembered

So I had a green light
    I was lost in city lights
    Not far from a try
    This is not our last goodbye

So I found you
    Found a way all through
    The quiet cold of inner darkness
    And now that you're here
    It becomes so clear
    I have waited for you always..
    #1930153 (latenovember, 14.07.2007 03:12)
  5. yazılarımı okuduğunu bildiğim, hoşgeldinci yazar, hoşbuldukçu nesildaşından sevgiler.
    #1950259 (ironny, 17.07.2007 02:00)
  6. katatonia sever,yazılarını takip etmeye çalıştığım yazar arkadaş.başarılar.
    #1968456 (balta, 19.07.2007 19:30)
  7. jonas'ın sevdiceğini gelinlikler içinde, nikah masasına oturmuş halde bulduğu, sonra kendini ümit besen'e verdiği periodun nikleşmiş hali.

edit: tanımam etmem. *
    #3097827 (soul forged sin, 05.03.2008 16:50)

© 2008 - uludağ sözlük

latenovember başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. latenovember ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu latenovember nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» osmanli devleti ne gozu kapali iman eden insan » ay cekirdegi » 1504 » tarlabasinda berbere gitmek » kemalizm » anlam kusan entryler » uusers chat » sari cizmeli mehmet aga » gehenna » je t aime moi non plus a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games