late night with conan o brien 

kapat
  1. conan o brien ve sevgili saçının herkesi gülmekten kırıp geçirdiği, harika ötesi gece şovu.
    #2022614 (ncldlbz, 27.07.2007 20:01)
  2. programına gelen konuklarla gerçekleştirdiği çok kısa fakat çok komik sohbetleriyle e2 de sabahlarımızı şenlendiren *, komik ötesi program.

programa konuk olan oneliner lar ayrı bir güzeldir.
    #2047945 (beyazyelkenli, 01.08.2007 00:26)
  3. salı, çarşamba ve perşembe günleri 23'te, cuma ve cumartesi günleri ise 24'te e2'de yayınlanan show programıdır. programın başlangıcındaki gündem hakkındaki konuşmaları ve o andaki yüz ifadeleri ile hem bilgi veren hem de güldüren programdır. genel olarak o günden 1-2 hafta öncesinin programı yayınlanmaktadır. gelen konukları da gayet ünlü kişilerdir ve programı daha da güzel bir hale getirmektedirler. sonuç olarak izlenesi programdır.
    #2223651 (muhasebeye giris, 29.08.2007 18:06)
  4. özellikle konuklarıyla yaptığı "in 2000" skeçleriyle gülmekten öldüğüm conan o brien'ın ani duruşları ve anlık esprileriyle bizi bizden alan şovu.
    #2307994 (luthien, 13.09.2007 03:51)
  5. gerçekten çok çok komik programdır. türkiye deki benzerleri conan o brien ın eline su dökemezler.

hatta alakalı olarak, uludag sozluk late night with conan o brien zirvesi yapalim kampanyasi olsa da katılsak dediğimdir.
    #2365923 (serbest radikal, 23.09.2007 13:16)
  6. en ufak bir mevzudan bile espiri malzemesi çıkarabilen komedyen. geçenlerde hafta boyunca konuk ettiği kişilerin hepsinin de baş harfinin j ile başladığı aklına gelmiş ve onun üzerine inanılmaz espiriler yapmıştır. talk show tarihinde bir haftada ismi j ile başlayan en çok konuğu ağırlama rekorunu kırmak için programa aniden jesus'ı * bile sokmuştur.

e2'den falan takip ediyorum ben kendisini ve şu an(programların tarihi ne zamana denk geliyor bilmiyorum ama) kendisi sakallıdır. yakışmış doğrusu.
    #2848127 (kasgarli tost, 16.01.2008 20:15)
  7. max weinberg ve the max weinberg 7 programın değişmez ayrıntılarındandır. trompetçi la bamba inanılmaz eğlenceli bir karakter.
    #2903672 (gulhan seven adam, 27.01.2008 15:25 ~ 15:27)
  8. NBC'nin süper komik Showman'i Conan O'Brien'in sunduğu programdır. Harvard mezunu olan bu çirkin adam aynı zamanda bir dönemler Simpsons dizisinde yazar olarak da çalışmıştır. Herşeyle çılgınlar gibi dalga geçen bu çok komik insanın programında hem çok ünlü konuklar boy göstermekte hem de sağlam gruplar canlı performanslar sergilemektedir.
    #3130390 (resul balay olmak, 12.03.2008 23:51)
  9. bu geceki programının müzisyen konuğu radiohead olan program.
    #3319356 (hebeley episode II, 25.04.2008 23:51)

© 2008 - uludağ sözlük

late night with conan o brien başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. late night with conan o brien ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu late night with conan o brien nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cikarinbeniburdan » toplumsal arastirmalar enstitusu » 7 eylul 2008 besiktas shakhtar donetsk maci » yildirimbosna » ramazan » happy hour » ermeniler » essex » seri halde arti oy veren melek » uruguay a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games