lastik tamircisinin tukrukle kontrol yapmasi 

kapat
  1. yurdum lastik tamircisinin lastiğe hava verdikten sonra işaret parmağıyla ağzından aldığı bir miktar tükrüğü lastik sibobuna götürüp hava kaçağı olup olmadığı kontrol etmesi olayıdır.

çok iğrençte olsa bu teknik işe yaramaktadır.

(bkz: lan kıçımla mı kontrol edeyim)
    #3393651 (elma kedisi, 13.05.2008 21:24)

© 2008 - uludağ sözlük

lastik tamircisinin tukrukle kontrol yapmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lastik tamircisinin tukrukle kontrol yapmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lastik tamircisinin tukrukle kontrol yapmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yours and mine » bilik » tahayyul » 16 ekim 2008 uludag sozluk tsk dusmanligi gunu » java kodlama bilmemek » sarki icinde gecen soruyu cevaplamak » osu » 21 eylul 2008 ac milan ss lazio maci » oneqeno » askerlik hizmeti sirasinda terorist avlamis insan » balkona kacan toplari patlatan teyze » murat karayalcin » sensodyne » uludag sozluk un borsaya kote olmasi » baka mindre men » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk bayragi » okula tangayla gelen ogretmen » chat yapan erkeklerin cirkin olmasi » ataturk un en sevdigi sarki zer mircan miydi » zekeriya beyaz » melbourne » munzur un 17 senfonisi » 15 ekim 2008 ilker basbug un basin aciklamasi » bosphorus city » turgut ozal » recep tayyip erdogan » baslat » petrol fiyatlarindaki dususun halka yansitilmamasi » iliski » istanbul universitesi yemekhanesi