laptopum var diye hava atmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. jakuzim var diye hava atmak
  2. sozlukte yazarim diye hava atmak
  3. moderasyonla konustum diye hava atmak
  4. uludag sozluk yazariyim diye hava atmak
  5. hava atmak
  6. cep telefonuyla hava atmak
  7. arabayla hava atmak
  8. manitaya hava atmak
  9. eski sevgiliye hava atmak
  10. baba parasiyla hava atmak

© 2008 - uludağ sözlük

laptopum var diye hava atmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. laptopum var diye hava atmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu laptopum var diye hava atmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karizma yapmaya calismak » zedx » gunumuzde halen imam nikahi kiyan garip insan » frmtr » ankaralilarin kaba olmasi » en sevilen dersin matematik olmasi » kemalettin senturk » ask yeniden » sarkoy » neye baktin birader in yanlis kullanimi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games