laptop un lazerini kolonya ile temizlemek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. laptopun lazerini kolonya ile temizlemek
  2. dvd flash disk laptop versus vcd disket laptop
  3. optik mouse un lazerini goze tutan manyak
  4. kolonya
  5. kolonya tutmak
  6. kolonya icmek
  7. kolonya sisesi
  8. bogazici kolonya
  9. selin kolonya
  10. sprey kolonya

© 2008 - uludağ sözlük

laptop un lazerini kolonya ile temizlemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. laptop un lazerini kolonya ile temizlemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu laptop un lazerini kolonya ile temizlemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cennetten kovulan » turkiye de devlet teklif ediyormus » hata yapmayi tekrarlamak » casio f91w » okul zilinin requiem for a dream ile calmasi » fenerbahcelilere anlayis gosterelim kampanyasi » talih kusu » rize » cebit bilisim eurasia 2008 » medariiftihar » metallica » tekin acar » ingilizce bilmeyen bilgisayar hocasi modeli » karmayla gelecekteki uludag sozluk » atsizcilar com daki rock metal tartismasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » avon urunlerini satan kiz » moderatorlerin gizemli yazar olmasi » subay » before the dawn » zamane sozluk » insanin gaflet ve cehalet uykusundan uyanisi » dumur » yaz demedim » xcr7 » net sicarsin » ogretmenlerinin cayina fare zehiri koyan ogrenci » love remains the same » empyrium » iphone 3g fiyat karsilastirmasi » burdur