laptop cantasi 

kapat
  1. laptop un ve ek eşyalarının sağlam bir şekilde taşınmasını sağlayan neredeyse herzaman yanımda olan mecburi eşya.
    laptop un sanctuary si gibi bişey.
    #3708264 (nestra, 23.07.2008 16:45)
  2. dosya belge vs tasımak için de amacı dısında kullanılabilen canta.
    #3709251 (kadavra, 23.07.2008 20:01)
  3. (bkz: benim laptopum var)
    #3709290 (huznun isyan olsun, 23.07.2008 20:06)
  4. en önemlisi yolculuklarda laptopu olanların mutlaka sahip olması gereken eşya. genelde çoğu firma hediye olarak laptopun yanında verir. vermeyenler için;
    (bkz: acer)
    #3709322 (bleak poison, 23.07.2008 20:13)

© 2008 - uludağ sözlük

laptop cantasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. laptop cantasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu laptop cantasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akka » 21 yuzyilda kilik kiyafete takmis insan modeli » hande » a room with a view » muharrem orucu » auschwitz den sonra siir yazmak barbarliktir » ankara » zeki duyguluer » hastalarin hastalardan nefret etme nedenleri » annene babana aciyorum evladim » cuzdanda bulunan zimbirtilar » yasamsal tespitler » devletin apo ya teklif goturmesi » bulent ersoy un canli yayinda osurmasi » voksne mennesker » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » masum anadolu aski » doktor nazim » fifa 09 » goz doktoru » emmeli gommeli basliklar » superseks » fenerbahce » kktcell » dmm firat » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » galatasarayli » porfirio diaz » uefa » masaustu » grand theft auto iv