lanetpanc 

kapat
  1. dördüncü nesil yazar.

(bkz: kemiksiz tanım yapmak)
    #2706086 (hosaf, 17.12.2007 02:46)
  2. laf arasında mizah yapan.

"...tarkan evet. dönemin yıldızı. kızların delirdiği adam. o zaman, şu malum fotograflar da piyasada yok. ''oh keyiflerde abim''. ee bizde ufağız daha, özeniyoruz tabii. öyle sert bir imaj da yok henüz. naif, mülayim bir tip işte. zıpırlık falan desen namümkün. malum, anne var tepemizde. bir de sinirliydi o dönem, stress topu muyuz evlat mıyız ben de çözemiyorum. bir garip yani. ''anne vurma ya! attım onları ben kafadan, ama böyle yaparak kendini ele veriyorsun. olmuyor ki!'', bunu da bir ara ele almamız lazım, anlaşıldı. not düşelim. neyse efendim ne diyorduk? ha, tarkan. ne günlerdi ya! beyaz atlet üstüne beyaz gömlek, abovv! nasıl bir dönemden geçmişiz de haberimiz yok yahu. ihtilal olsa daha iyi lan. neyse geçti artık diyeceğim ama yaşandı bunlar. saygısızca ya da değil, biz yaşadık bunları. tıpkı şimdilerde transformers'ı sinemada gördüğümüzde nasıl heyecanlanıyor, '' ne günlerdi lan'' diye iç geçiriyorsak bu da böyle bir anımızdır işte. kaçamayız bunlardan. hepimiz 90'ların ürünüyüz. cernobilden etkilenenlerdeniz misal. var ya, bu amına koduğumun cernobili sanki bu dengesizliğim de baş müsebbibi gibi geliyor ya neyse, bu başka konu. sonra söveriz ona da sorun yok.."

tamamı için: (#2722660)
    #2740111 (headacheda, 24.12.2007 16:58)
  3. (#2722660) pek bir hoş gelmiş yazar.
    #2776862 (spor tutkunu disi, 01.01.2008 22:06)
  4. hakkımda girdiği entry ile kendi korkularını sözlük yazarlarımızla da paylaşan romantik kişi.

canım sınıf arkdaşım at organı kılıfı insan...
    #3113518 (quantum, 09.03.2008 04:27)

© 2008 - uludağ sözlük

lanetpanc başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lanetpanc ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lanetpanc nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» abuk » westksk » hayatin dipnotu » havlayan ibne kopek » yeteroseksuel » ohne sie » pilavdan ve ataturk ten nefret eden turk vatandasi » herkesin ortasinda basbakan oksamak » unforgiven » danino nun ciftligi » primark » petrol ve akaryakit fiyatlari arasindaki iliski » 48 » goksu gul » recep tayyip erdogan i itici yapan detaylar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » i yerine i kullanan insanlar » bir ogrenci evinde gorulebilecek en igrenc sahne » kuran i kerim » aldatan erkek » leman » insanitarium » bakire olmamakla suclanan kizin intihari » erken bosalma » eyfel i satin alan hurdaci » sozlugun en kaliteli ve en mukemmel yazari olmak » mmviii » zlatan ibrahimovic in bologna ya attigi gol » duvel i ecnebiye sefiri » clermont » atakurt