lanet olsun sehri bir saat icinde bosaltmaliyiz 

kapat
  1. amerikan filmi klişelerinden olan söz öbeği. olası bir felaket senaryosunda bilim adamlarının şehrin başkanını arayarak( o nasıl bir başkansa herkes arıyor mınakoyım) şehri bir saat içinde boşaltılmasını aksi halde onbeş milyon masum insanın hayatının söz konusu olacağından falan bahseder. ve olaylar gelişir.

+ sayın başkan ben meteoroloji genel müdürlüğü genel sekreteri genel yardımcısıyım şehre doğru gelen bir dalga görüyorum baya büyük..şehri 1 saat içinde boşaltmalıyız.
    - saçmalamayın. bu imkansız.... bana koca lanet şehri 1 saat içinde boşaltaktan mı bahsediyorsun..
    + bakın..burda 15.000.000 masun insanın hayatı söz konusu..eğer hemen harekete geçmezsek hepsinin ebesi sikilir.
    - öff tamam mınakoyım ya. bit osursa şehri boşaltıyoruz iyice folloş ettiniz..
    #3576043 (cibiliyetli, 24.06.2008 02:27 ~ 30.06.2008 22:57)
  2. (bkz: lanet olsun çok fazla film izliyosun dostum)
    #3576048 (kafir kesen musluman kedi, 24.06.2008 02:29)
  3. (bkz: bosaltin sehri almanyadan canavar oglum gelecek)
    #3576051 (mulayim, 24.06.2008 02:30)
  4. göktaşılı, selli, depremli, hortumlu, volkanlı, uzaylı istilalı, canavarlı, toprak kaymalı ve sonu belli skindirik her amerikan filminde filmin başrol oyucuncusu ya da başrol oyuncusu kadar önemli yere sahip olmayan bilimadamı kılıklı ezik yardımcısı tarafından dile getirilen, olağanüstü hal durumu bildiren klişe cümle.
    #3576056 (orhanbencegay, 24.06.2008 02:33)
  5. (bkz: sürekli büyüyor efendim durduramıyoruz)
    (bkz: kahrolası fedaraller)
    (bkz: hey dostum annenin poposu o kadar büyük ki)
    edit: hey dostum kötülemen annenin koca popolu olduğu gerçeğini değiştirmez.
    #3576080 (codrex, 24.06.2008 02:50 ~ 03:01)
  6. ırak yada afganistan halkının daha bir mazlum söylediği cümledir.
    (bkz: m4a1)
    (bkz: petrol)
    (bkz: savaş)
    (bkz: kan)
    (bkz: emperyalizm)
    #3576092 (meksikaliyarimekmek, 24.06.2008 02:58)
  7. - lanet olsun sözlüğü bi saat içinde boşaltmalıyız adamım!
    + ne diyorsun tanrı'nın belası?
    - zall, yazarların iyiliği için diyorum. geyik istilası varmış, meteoroloji, üroloji ve zooloji ana bilim dalı bölüm başkanının kaynı hacı murtaza göğebakan yerebakan yürek yakan olmuş ülkeye bakan söyledi.
    + de get işine kardeşim, de get işine kardeşim!

şimdi öyle dalga geçiyoruz ama allah muhafaza bazı durumlarda gerekebilir.

şimdi hiç unutmam kardeşimle oturmuş residınt iivıl'ı izliyoruz, makinist sar!

şimdi bugün...

şimdi.

insanlar perişan... rakun şehri sompi istilası altında... bebeler sokakta "emzik emzik" diye çığırtırken, fareler koyunlarla kaval çalar olmuş dertlerinden... herkeslerde bi grip, halsiz millet, "böğüyy böğüyy" diye uyuz yavuz dolaşmakta insanlar...

bu insanları kurtarmak lazım ve eğer gerçekten amerikalı gibi hissedebildiyseniz, hayatta bir defa dahi olsun evet, hissedebildiyseniz, o şehri boşaltmanın üzerinize bir borç olduğunu anlardınız.

şimdi tabii, amerikalı olmanın dayanılmaz asaletini anlamamış insanlar bok atacak amerika'ya. e, tabii akıl meselesi bu da, hah, hıh, hatta hoh...

hayret bi şey yaaa, anlayamadığım ne biliyo musunuz adamım?

bi tane zombi filminiz yok, hayatta hiç zombi istilasına uğramamışsınız ne ki dünyayı kurtarmış olasınız...

buna rağmen sizin don lastiğinizi bile tedarik eden abd'ye hala bok atıyosunuz...

- hafız! öyle deme ama, dünyayı kurtaran adam var!

ya bi git işine ya, ya bana laf mı anlatıyosun yaaa!

- hacu, ironi yapmıyosan allah belanı versin.

bi öğrenmişsiniz ironi diye.

- hey beyaz popolu, sadece eğleniyorduk ha.!

ha şöyleee
    #3576111 (aklini kullanan gerizekali, 24.06.2008 03:14)
  8. -lanet olsun şehri bir saat içinde boşaltmalıyız!
    -makina soğuk!
    -??!!!
    (bkz: türkler new york belediyesinde)
    #3578364 (ayenci form, 24.06.2008 20:33)
  9. - lanet olsun şehri bir saat içinde boşaltmalıyız!
    + hepsini mi la?
    - heee.
    + daha hızlı zikişin, daha hızlıee!!! *
    #3578374 (sanirim osurdum, 24.06.2008 20:35)
  10. (bkz: arkada patlama olurken ağır çekim yürüyen adam)
    #3578446 (otep shamaya, 24.06.2008 20:50)
  11. replik biraz bizden olsa; murat kazanasmaz, k.toppaş' ı arar çok büyük bir fırtına yaklaşıyor der, istanbulu acilen boşaltmalıyız. hiç dötünü yırtma murat' cım bugün başlasak 2017 de ancak biter.
    #3578504 (sesvermeyen, 24.06.2008 21:02)
  12. (bkz: bit osursa başkanı arayan meteorologlar)
    #3578539 (cibiliyetli, 24.06.2008 21:08)
  13. (bkz: nalet olsun bendeki bu boşalma sevgisine) *
    #3578591 (paleface, 24.06.2008 21:18)
  14. -lanet olsun dostum 1 saat içinde şehri boşaltmalıyız!
    -abi en yakın şehir 3 saat.
    -lanet olsun bana muhtarı bağlayın!
    #3578635 (denizci86, 24.06.2008 21:27 ~ 01.07.2008 01:39)
  15. ota boka şehir boşaltan yapımcıların akabinde bütün faturayı teröristlere kesmesi de muhtemel olan film klişesi.
    #3578646 (bairam hoshtempo, 24.06.2008 21:30)
  16. bu repliğin söylendiği her filmde tüm felaketler abd'yi bulmaktadır. o yüzden içimiz rahat uyuyabiliriz, felaket olursa da orada olur, uzaylı basarsa da onlar savaşır. bize de kıçımızı devirip yatmak düşer.
    #3674149 (happylover, 16.07.2008 21:39)
  17. koltugunda tassaklarini sere sere oturan bir ba$kan varsa hicbir halta yaramayacak cumledir. bir de ustune "kac yildir doldurmaya calisiyorduk, oldu mu simdi?" diye azar isitilebilir.
    #3814966 (der meister, 13.08.2008 23:23)
  18. koca şehri bir saat içerisinde erekte edip boşaltıcak olan kişinin söylemi. *
    #3815127 (front, 13.08.2008 23:50)

© 2008 - uludağ sözlük

lanet olsun sehri bir saat icinde bosaltmaliyiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lanet olsun sehri bir saat icinde bosaltmaliyiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lanet olsun sehri bir saat icinde bosaltmaliyiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ismail turut » moldovya » beziman » kuzey kibris turk cumhuriyeti » chicco » drive » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » zor mac » noise gate » mozzart » nezaket » tipten ziyade kisilige onem veren asil kiz » ada » borsa dusunce uzulen yurdum insani » balikesir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » reverie harlequin forest » metallica » kadir has stadyumu » azuhaha » kendini super seksi sanan erkekler » ahmet yildiz olmedi nin basur olmasi » erkekleri cekici yapan detaylar » rui manuel trindade jordao » nurettin veren » izmir sozluk » the rabbit proof fence » yaran fikralar » isvecli sirin » marka logosunu dovme yaptiran zihniyet » sevil aki