lane moje 

kapat
  1. 2004 eurovision da sırbıstan adına katılan dinlenilesi parça...Hakikaten çok güzel

kad na te pomislim .........................seni her düşündüğümde
    bojim se da te opet zavolim ...........korkuyorum sana tekrar aşık olmaktan
    u modre usne zabijem zube ...........ve morarana kadar dudaklarımı ısırıyorum
    da pravu bol zaboravim ..................bu hastalıkla başa çıkabilmek için

lane moje ovih dana ........................aşkım benim bugünlerde
    vise i ne tugujem .............................daha fazla dert etmiyorum
    pitam samo da l' si sama .................soruyorum yalnız mısın aşkım?
    ljude koje ne cujem .........................ve kim ne derse desin duymuyorum
    lane moje nocas kreni .....................aşkım benim dön bu akşam
    nije vazno bilo s kim ........................kiminle olduğunun bir anlamı yok
    nadji nekog na lik meni ...................ya da bana benzeyen birini bul ki
    da te barem ne volim ......................bari seni sevmeyeyim.

(usne ti ljubi, da tebe lakse prebolim) .(dudaklarından öpüyorum, hastalığım daha kolay geçiyor)

lane moje ovih dana ........................aşkım yok benim bugünlerde
    vise i ne tugujem ..............................daha fazla dert etmiyorum
    pitam samo da l' si sama ..................soruyorum yalnız mısın aşkım?
    ljude koje ne cujem ...........................ve kim ne derse desin duymuyorum
    lane moje nocas kreni .....................aşkım benim dön bu akşam
    nije vazno bilo s kim .......................kiminle olduğunun bir anlamı yok
    nadji nekog na lik meni ....................ya da bana benzeyen birini bul ki
    da te barem ne volim .......................bar seni sevmeyeyim
    #170121 (pandora, 14.04.2006 21:51)
  2. bugüne kadar yapılmışş en iyi eurovision şarkısı
    edit:ayrıca bosnalıların 12 puan vermesiyle bir boşnak olarak hayal kırıklığına uğradığım şarkı
    #257095 (devrim, 18.05.2006 15:01 ~ 15:11)
  3. söyleyen sırp olduğundan (zeljko joksimoviç) dolayı yarışmada birinci olamamıştır.
    #257109 (azorka, 18.05.2006 15:02)
  4. eurovision 2006 da bosna hersekin sarkisi lejlayi yazan zeljko joksimovicin eurovision 2004 te seslendirdigi parcadir..bende uzun sure bagimlilik yapmistir sozlerini ezbere bildigim sayili yabanci sarkilardandir...
    #265947 (BoHeMiaN, 21.05.2006 03:12)
  5. 2004 eurovision sarki yarismasi'nda ikinci olan ama birinciligi ruslana'nın wild dance sarkısından daha cok hakeden harika sarkı.
    #780786 (ms.viking, 27.10.2006 19:00)
  6. eurovision tarihindeki en eurovision şarkısı olmayan şarkılardandır. yabancı uluslar arasındaki bir yarışma olmasından kaynaklı anlaşılması kolay olsun diye heralde o kadar basit şarkılar yapılıyor ki resmen insanı ahmak yerine koyuyorlar. bu şarkı onlara bir meydan okumadır.
    #1101145 (aangelicaa, 03.01.2007 21:49 ~ 21:50)
  7. mükemmel bir şarkıdır. wild dances gibi dandik bir şarkıdan daha az puan almasının tek nedeni, eurovisionun artık bir müzik yarışması olmaktan çıkıp, politik bir yarışma olması, televoting ile milletin komşusuna 12 puan dağıtarak müziğin değil çok seveni olan ülkenin kazanmısıdır.
    #1938754 (jater, 15.07.2007 14:13)
  8. --spoiler--
    http://www.youtube.com/watch?v=ByJ3eeBsktw +
    --spoiler--

adresinden dinlenebilecek güzel şarkıdır
    #2017362 (basitt, 27.07.2007 00:18 ~ 00:19)
  9. bugüne kadar yapılmış eurovision şarkıları içinde en kalitelilerinden birisi olduğunu rahatlıkla iddia edebileceğim, 2004 yılında eurovision a katılan sırbistan şarkısı. zeljko joksimovic söylemiştir.
    #2109612 (faidelibilgi, 11.08.2007 00:27)
  10. tuhaftır ki, sırbistan bu kadar beğenilmiş bir şarkıyla değil de, bu sene katıldığı, neresine oy verildiği bilinmeyen, ismini şu an hatırlamadığım, bunun eksikliğini de duymadığım parçayla eurovision birinciliği alabilmiştir.
    #2109635 (filozofil, 11.08.2007 00:31)
  11. eurovision'da söylenmiş en güzel şarkı.
    #2334049 (malzeme, 17.09.2007 23:06)
  12. sözleri isterse marslı dilinde olsun, o duyguyu sizin kafanıza vura vura sokan şarkıdır. bestesi, aranjesi, seslendirmesi mükemmeldir.
    #2798080 (cLktrk, 06.01.2008 14:12)
  13. özellikle keman solosu kısmı insanın ruh halini piç eden muhteşem şarkıdır.hiç dinlemeyen çok şey kaybetmiş demektir.
    #3273954 (birinci batarya, 15.04.2008 16:54)
  14. 2004 yılındaki büyük çekişmede birinciliği ruslana'ya kaptıran şarkı. bosna herseğin leylası ile benzerlik gösterir. ikisi de mükemmeldir. ama popüler kültürün kurbanı olmuşlardır. keman solo kısmında duygular tavan yapar.
    #3687763 (thaliia, 19.07.2008 16:57)
  15. yeşim salkım'ın "zaman çok daraldı" adlı şarkısında bestesini kullandığı şarkıdır. Yeşim Salkım şaşırtmamış ve içine etmiştir şarkının.
    #3693984 (birinci batarya, 20.07.2008 23:44)

© 2008 - uludağ sözlük

lane moje başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lane moje ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lane moje nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ukrayna » enis faik arcan » beziman » a nick » royal academy of dramatic art » ruyada uyuyamamak » faik » kanye west gozlukleri » pilot » aktutun baskininda ergenekon parmagi » ismail bey hani » atilla kart » yildirim demiroren » tanrinin egosu » desmodus rotundus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » l manyak » zulfu livaneli » ask incitir » vanity is definitely my favourite sin » tovbe » yastikalti bank » imhotep » devrimci » kucuk kadin » islam ve demokrasi uyumlu mudur » cekememek » kiz olmak » bir kadinin en masum oldugu an » semsek » istanbul park