landon carter 

kapat
  1. 2002 yapimi a walk to remember filminin basroldeki karakteri. shane west tarafindan ust duzey bi basariyla canlandirilmistir. soz konusu filmde ancak hayallerde rastlanabilecek jamie sullivan kisisinin biricik sevgilisidir.

edit: bu dunyada landon olunmaz, jamie bulunmaz!
    (2 uzeri 30402457 eksi 1, 17.12.2007 00:47 ~ 00:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» koko » disilerin kel erkeklerden hoslanmadiginin kaniti » inquire » ayse tunali » yannick noah » chrome » hayatim bu bir kavun ama biz ona telefon diyelim » violent revolution » aklini kullanan gerizekali » fight the power » picador » yilmaz vural in gs teknik direktoru olmasi » badehane » arabada dinlerken kopek ezdirten death gruplari » joker » cikobis » suvermez » long time dead » kralice ziyaretinin sirri » kralice ikinci elizabeth » namik kemal » hayati tespitler » turbanli voleybolcu » kremasyon » adnan polat » hayal » hataliyim sikiyosa ara » ailecek izlenen belgeselde ciftlesen hayvanlar » young learners a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa