landmine 

kapat
  1. ing: mayın
    ayrıca kendisi one'ın gençlerin ingilizcesine katkıda bulunduğu kelimelerden bir tanesidir.
    #3747230 (dokuzhanim, 31.07.2008 00:54)
  2. kara mayını.
    #3747245 (naif, 31.07.2008 00:57)
  3. 27 temmuz 2008 metallica istanbul konserinde james'in ağzından çıkmasıyla birlikte sahnede iki adet maytabın patlamasına neden olan sözcük. başka konserlerde de yapılmıştır bildiğim kadarıyla.
    #3747267 (bana bebegim de, 31.07.2008 01:00)

© 2008 - uludağ sözlük

landmine başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. landmine ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu landmine nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» breegeney miomola » simon helberg » artik icine siginabilecegim pembe montum da yok » anlasilmamis entrysi olmamasina sevinen yazar » sozlukte yukselen ordu sevgisi » anadilde ibadet etmek » sozluk sayfasina kendi resmini koyan yazar » ivan petrovitch pavlov » adam olmak » taraf a yayin yasagi » lejyon » daglica baskini ni genelkurmay biliyordu » geceler » bekaret » sevval sam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yazarlardan denemeler » tia dalma » kendini kandiran erkek » mugla sozluk » meme ucu » ajdar anik » rs ne la » friction » dilber kocarslanli » harcamatik belediyeler » turk futbolu » ogrenci evinde kalmanin yan etkileri » sooner or later » ekran kapatmak » atakurt