lana lang 

kapat
  1. havuzlu bir sahnede clark'ın aklını basından almıs hatundur.
    #2102701 (simdi anani laciverde boyadim, 09.08.2007 23:46)
  2. yayınlanan son sezonuna kadarki tavırları* insanı katil edebilecek kadar itici olan dizi karakteri. kristin kreuk adlı bayanın hiç değişmeyen ağlak ifadesi*, çocuk ona yaklaşınca kaçıp uzaklaştığında peşinden koşması*, elindekinin kıymetini bilmeyip sağa sola dadanması * ve daha nicesi. evet, temiz bir dayağı çoktan haketmiştir bu hatun. sen hele bir ye kaderin tokadını da öyle gel lana hanım, bak o zaman kuzu gibi "ne bulursam kabul" diyor musun demiyor musun!
    #2102768 (tonks, 09.08.2007 23:57 ~ 23:58)
  3. smallville senaristlerinin diziyle boyuna oynamasıyla orantılı olarak civataları gevşemiş bir karakterdir.
    #2103347 (Disco Inferno, 10.08.2007 02:04)

© 2008 - uludağ sözlük

lana lang başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. lana lang ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lana lang nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» charles bukowski » en iyi yabanci filmler » kuran i kerim yasaklansin » efes » yoru la » basina iyi bir sey gelmeden sigarayi birakan insan » tom riddle » eski sevgilinin ciplak fotograflarini yayinlamak » icinde patlatmak » anaaam costu lan bunlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci