lan oglum tamam dedik ya 

kapat
  1. aynı şeyleri tekrarlayan insanlara söylenebilecek bir cevap cümlesi.
    #2980786 (hatun yoksa gidicem ben, 10.02.2008 03:30)
  2. muhattabı tarafından ısrarla güvenilemeyen insanın patlama noktasıdır.

+ abi geliyon demi?
    - tamam gelcem.
    + abi atlatmak yok ama.
    - tamam abicim, kesin gelcem.
    + abi geçen de böyle dedin, kaldık öyle g.t gibi sensiz
    - tamam bu sefer olmaz.
    + abi bak hatun da var. canın sıkılmaz. *
    - lan oğlum tamam dedik ya. bsg...
    #2980854 (wholen, 10.02.2008 03:50)

© 2008 - uludağ sözlük

lan oglum tamam dedik ya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lan oglum tamam dedik ya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lan oglum tamam dedik ya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» julius aghahowa nin fenerbahce ye transferi » second life » soyunma odasina inen yonetici » at yaragina konmus kelebek » erdal sarizeybek » necati bilgic in arsenal maci sonrasi yorumlari » erkek cantasindan cikan ilginc malzemeler » milyoner dede » genelkurmayin hesap vermemesi » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » manisa kebabi » sonu guzel olan sarkilar » yaran futbol spikeri replikleri » 52 bin kisi nasil susturulur » fenerbahce fenerbahce gibi oynamali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayatin insana istemedigi seyler yaptirmasi » halit akcatepe » lorik cana » sozlukteki fenerbahceliler » isine gelmeyince isine gitmemek » savasmak » televizyon programinda takla atan kadinlar » pkk kamplari bizim icin bbg evi » horse to water » zar kullanmadan kadinla kizi ayirmak » megaherz » yazarlarin aslinda demek istedikleri » buzlu » sonderkomando » birak kadinin olayim diye bagiran erkek