lan oglum get lan bu nasil imagination 

kapat
  1. panik grubunun diskotek adlı eserinin kilit cümlesi.
    deniz yılmaz tarafından haykırılmakta olup, ilk dinleyenlerin yüzde 67'si kelimelerin bir kısmının türkçe oluşunun farkına varamamıştır.
    #1795652 (wakabayashi genzo, 20.06.2007 15:46)

© 2008 - uludağ sözlük

lan oglum get lan bu nasil imagination başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lan oglum get lan bu nasil imagination ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lan oglum get lan bu nasil imagination nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» beyhan caliskan » yahudi » burada seviyorum seni » istiklal caddesi nde sol dergi satanlar » westphalia » guzin abla » nou camp » gozluklu f16 pilotu » kizil elmayi manavda satiliyor sanan ulkucu » z vitamini » kerameti kendinden menkul » guverte » gol atilan kalenin arkasinda sevinen adam figuru » high hopes » tengellemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » benim icin oldun artik » dshe teamsah » kurtlar vadisi pusu » erkeklerin yanindan ayirmadiklari » sassy » kostum tasarimcisi » seovi escinseldir » gay » bayrak yirtmak » escinsel danisma hatti » almeria » makinist » radyo sol » celik » nasil yapsam da kufur etsem