lan ne kadar cirkin oldu be bu 

kapat
  1. bulmacadaki yer alan resimlere (özelliklere kadınlara) sakal ve bıyık yaptıktan sonra sarfedilen cümle...

kız kardeşine makyaj yapma girişiminde bulunan erkek cocuğun,makyajı bitirdikten sonra ağzından çıkacak olan ilk cümle...

Makyajsız mankenleri televizyonda gördükten sonra söylenen kelime topluluğu...

Yapmayı becerememize rağmen televizyonlardaki fransız,italyan,guatemala mutfaklarından sunulan o iğrenç yemekleri yapmaya çalışıp,yapım aşaması bittikten hemen sonra görünüm karşisında bir türk olmamız sebebiyle doğal olarak verdiğimiz tepki....
    #178792 (aby, 18.04.2006 17:37)
  2. doğumdan sonra ökkeş karısı sulaknaz a :

-lan ne kadar çirkin oldu bu be? senle de ancak bu kadar yapılırdı yani!! hırrr ama hayvanlık bende gittim senin gibi bir kariyla evlendim
    - çirkin olursa olsun lağn ökkeşşş, yeterki senin gibi hayvan olmasın!
    #178820 (meyve, 18.04.2006 17:45)
  3. tipik telefonla çekilen resmin beğenilmemesi durumudur.resım telefonun sahıbının elınden kapıldığı gibi silinir.**
    #178889 (sadakatsiz, 18.04.2006 17:58)
  4. döşenen temayı beğenmeyen yazarın çemkirdiği cümle
    #178899 (cell-im, 18.04.2006 18:00)
  5. resim çizme denemelerimiz sonrasında ortaya çıkan cin ali türevi şekillere verilen ortak tepki...
    #178928 (aby, 18.04.2006 18:07 ~ 18:08)
  6. uzun uğraşlar,dökülen kanlar terler ardından hiç bir iş yapmamış sadece komut vermiş kişinin sarfettiği,sarfetmesiyle de o kişi için oldukça kötü sonuçlar doğurabilecek olan cümle.
    #178962 (arrzu, 18.04.2006 18:14)
  7. sifonu cekmeden once soylenen son soz
    #179049 (tamagawa, 18.04.2006 18:30)
  8. - lan ne kadar cirkin oldu be bu
    - olsun picasso, bunlar zaten anlamazlar...
    #191603 (nirvana, 23.04.2006 09:18)

© 2008 - uludağ sözlük

lan ne kadar cirkin oldu be bu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. lan ne kadar cirkin oldu be bu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lan ne kadar cirkin oldu be bu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ortalama bir babanin surekli yakali tisort giymesi » cok guzel dusunmussun aferin » erbakan yapinca hirsiz baykal yapinca kemalist » basladigi isi bir turlu bitiremeyen problem isci » amerika ay a gercekten cikti mi sorunsali » olum orucu sehitleri » suleyman akdi » 13 agustos teoman paramparca senfoni » 1475 » sana gitme demiyecegim ama gitme lavinya zirvesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games