lan ne boktan entryler yazmisim vaktizamaninda 

kapat
  1. teee seneler önceki ilk entrylerini okuyunca verilen tepkidir.

şimdi baktım ben bir mesela böle eblem seblem başlıklara artiz artiz bkzlar falan. hiç hoş şeyler deil lan. işte buluğ çagı gibi bişey bu da. misal avril lavigne e taş diye bkz vermişim. sildim tabi hemen. çok güzel diye bkz verdim. iyi oldu.
    #3635601 (what if, 08.07.2008 03:33)
  2. insanın ne kadar geliştiğini gösteren hadise. bunu demiyorsan sorun vardır o derece yani.
    #3635605 (replica, 08.07.2008 03:34)
  3. hatta seneler önce kendi yazdığı entry e "bu ne saçma entry ya" diye eksi vermeye çalışanlar vardır. (bkz: ben)
    #3637550 (MaTRiX, 08.07.2008 17:01)

© 2008 - uludağ sözlük

lan ne boktan entryler yazmisim vaktizamaninda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lan ne boktan entryler yazmisim vaktizamaninda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lan ne boktan entryler yazmisim vaktizamaninda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fight club » senden elektrik alamiyorum » nerede bu 8 bin yazar » ibrahim yattara » popomundo ne lan » everybody hurts » musallat olmus sivrisinegi olmus bir yakin sanmak » pkk » baba nasihatlari » seytan ridvan » askeriyedeki mali imkansizliklar » emre belozoglu nun sakatlanmasi » trabzon » tsk nin ulkeyi kaosa suruklemesi » yastigin islanmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kendini ilk bulusmada opturen kiz » nike » dmc » gama bomb » turkce » eski sevgiliyi aramak istemek » antu com » spor medyasinin fatih terim i sindirememesi » abd ullah gul » metalcilerin mekkesi wacken » issiz adam » avustralya da erkek arayan 100 bin kadin » there will be blood » hastayi korkutup ameliyata tesvik eden serefsiz » murat ata