lan harbiden sinav gecti 

kapat
  1. (bkz: alkol aldık mı) *
    #1780887 (barış, 17.06.2007 16:33)
  2. lan harbiden geçti sorusunun(!) cevabını bulamayan bünyelerde kasılmalara sebep olan lakin bir durum dan yani sınavın geçmiş olmasından haberdar eden anlamlı olmaya çalışan kelimeler bütünü.
    #1780890 (thisrock, 17.06.2007 16:34)
  3. sınavdan çıkan öğrencini ilk düşündüğü soru;"harbiden geçti mi sınav?" dır..iyi ya da kötü geçmiştir sınav;önemli olan da artık geçmiş olmasıdır..
    #1780892 (spina, 17.06.2007 16:35 ~ 16:37)
  4. (bkz: bir dahaki seneye gorusuruz hayatim)
    #1780903 (pulse, 17.06.2007 16:38)

© 2008 - uludağ sözlük

lan harbiden sinav gecti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lan harbiden sinav gecti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lan harbiden sinav gecti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» coca cola nin spermleri oldurmesi » zeplin » erkek delisi » lenovo » leonce ile lena » asil tendonu kopsa stad inlermis » kuresellesirken top olmak » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » araba arkasi yazilari » politika dergisi » olu evinde seks partisi » kacik burjuva diyaloglari » star ana haber » bir de sen gitme » 25 yas sendromu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » all my loving » cd eldense » izlandanin satiliga cikmasi » berkoz egemen » fifa 09 daki genc yetenekler » ilk ucus » incesaz » you don t mess with the zohan » dunyayi ergenekon orgutu yonetiyormus » get up » annelerle girilen komik diyaloglar » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » syme » alonso solis » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi