lan daha turkiye girmedi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. o basliga 99 yildir kimse girmedi
  2. daha da iyi bir turkiye mumkun
  3. turkiye de kandil den daha cok dag var
  4. turkiye de israil den daha gucluyuz
  5. daha da kotu bir turkiye mumkun
  6. daha turkiye nin komsularini sayamayan profesor
  7. turkiye de kizlarin daha cesur yasamasi
  8. yahudiler turkiye de israil den daha guclu
  9. turkiye ye bir kemal sunal daha gelmez
  10. turkiye de burjuva kesimi daha yeni olusuyor

© 2008 - uludağ sözlük

lan daha turkiye girmedi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. lan daha turkiye girmedi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lan daha turkiye girmedi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» endee » saygim senin orospun olsun kaygin benim askim » hasan sabbah » abdullah gul un erbakan i affetmesi » msn de bunalim takildigini belirten insan » seri eksi oy veren ibne » ilk ayakta yatmak » ali alpagut » naked bike » hayali kurdistan haritasi seklindeki havuz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games