lambda core 

kapat
  1. half life ın 14. bölümü olmakla beraber, ayrıca oyunun black mesa da geçen son bölümüdür. portal çalışmalarının yapıldığı bu fasilite, oyunun bana göre en zevkli kısımlarını içerir. içerdiği birkaç puzzle, bölümün kısa sürede bitirilmesini ilk oynayanlar için engeller.
    #3695515 (notrinova, 21.07.2008 10:19)

© 2008 - uludağ sözlük

lambda core başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. lambda core ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lambda core nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk futbolunun gelismeme sebepleri » uludag sozluk teki tatar kokenli yazarlar » estremoz » bkz icinde bizle muhabbet eden yazar » muebbet sevisme cezasi » kuvvet komutanlarinin karizmatik isimleri » telefat » kabus gibi cokmek » laden » bluevelve vs aybars lebib a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games